Ceca pre i posle Arkana: Kako je od opasnih krimosa došla do novih grudi i klinca manekena! (FOTO)

Sve transformacije srpske majke

Ceca pre i posle Arkana: Kako je od opasnih krimosa došla do novih grudi i klinca manekena! (FOTO)

Jedna od najpoznatijih folk zvezda u regionu prošla je kroz drastične transformacije tokom više od dve decenije i nekoliko veza
Objavljeno: 10:54h

Arkan Posle raskida sa Harom, otpočela je jedna od najintrigantnijih veza u srpskoj javnosti. Ni posle 15 godina od Arkanove smrti, ne jenjava interesovanje za njegov bračni život sa Cecom. Njih dvoje su se prvi put sreli 11. oktobra, 1993. godine u restoranu "Erdut", a upoznao ih je Oliver Mandić, koji je pozvao pevačicu da peva na proslavi Srpske dobrovoljačke garde.

Verili su se 1995, a Ceca je dobila prsten s brilijantom od tri i po karata. Usledila je, kako su je neki mediji nazvali, "svadba decenije". Tu svadbu pratilo je 36 novinskih redakcija, 22 domaće i 14 stranih. Novine su se utrkivale ko će napisati više detalja sa ovog "istorijskog događaja". Pink je direktno prenosio svadbu. Kada su se 19. februara venčali, ona je imala 22, a on 21 godinu više. Tada je počela potpuna transformacija njenog imidža.

Naime, dugo se šuškalo o tome da je Arkan ošišao Cecu, a to je nedavno potvrdio Goran Gerovac, nekadašnji pripadnik Srpske dobrovoljačke garde. On je rekao da je nije Arkan lično ošišao, već njihov brica po njegovom nalogu.

Printscreen/ Youtube
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.