U POSLEDNJIH 10 GODINA CECA JE POKAZALA SAMO DVA DEČKA! Svi se sećaju Cveleta, ali njega su ZABORAVILI, a dečko KIDA kako izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen

da li se sećate?

U POSLEDNJIH 10 GODINA CECA JE POKAZALA SAMO DVA DEČKA! Svi se sećaju Cveleta, ali njega su ZABORAVILI, a dečko KIDA kako izgleda! (FOTO)

Javnost je u prethodnih deset godina saznala za samo dva Cecina momka

Objavljeno:

Jedan je maneken Vladimir Cvetković Cvele, a drugi njegov kolega Aleksandar Jovović. I dok je Cveleta ponosno pokazala, romansu sa Jovovićem nikad nije priznala.

Nakon što je Ceca izgubila interesovanje za njih, veoma brzo su to uradili i mediji, tako da ih se danas retko ko seća, a ponajmanje Aleksandra.

Romansa između Cece i Aleksandra, navodno je počela 2015. godine i ako je on mlađi od nje 16 godina.

Rođen je u Novom Sadu, završio je ekonomski fakultet, a važio je za jednog od najseksepilnijih muškaraca u svetu mode.

Bio je jedan od najtraženijih manekena
Bio je jedan od najtraženijih manekenafoto: Damir Dervišagić

Nekoliko godina zaredom Aleksandar Jovović je zaštitno lice poznatog modnog brenda kupaćih kostima, a zajedno sa Ninom Seničar i Ivanom Korab skrenuo je pažnju na sebe provokativnim fotografijama koje su snimane u tu svrhu.

Pao je u zaborav posle Cece
Pao je u zaborav posle Cecefoto: Damir Dervišagić

Aleksandar je naš najtraženiji maneken koji je 2010. godine dobio nagradu za najboljeg manekena Fešn vika, kada je ujedno bio i najmlađi nosilac te nagrade. Osim toga, on je naš jedini maneken koji je ovu istu nagradu dobio dva puta.

Žene odlepile za njim

Od kako su mediji objavili da je Cecin momak mladić iz njenog spota „Dobro sam prošla“, veliki broj žena je odmah preko društvene mreže Instagram zapratio Aleksandra. Samo za jedan dan dobio je na hiljade novih pratilaca. Iz minuta u minut su mu stizali komentari na fotografije u kojima mu čestitaju na vezi sa folk zvezdom.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.