OVO JE HEROJSKI POTEZ: Bubnjar Alegro benda pokrenuo HUMANITARNU AKCIJU za lečenje male Nikoline Tasković! Evo kako i vi možete da pomognete! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

SVAKA ČAST

OVO JE HEROJSKI POTEZ: Bubnjar Alegro benda pokrenuo HUMANITARNU AKCIJU za lečenje male Nikoline Tasković! Evo kako i vi možete da pomognete! (FOTO)

Nikolina Tasković ima 4 godine i boluje od izuzetno retkog genetskog
poremećaja

Objavljeno:

Koliko su naše zvezde humane govore i njihova plemenita dela, kojih ne manjka.

Naime, bubnjar Alegro benda, Saša Nikolić, na svom Instagram profilu je objavio snimak da na aukciju stavlja revizit iz svog spota. Od prodaje istog novac ce biti uplaćen za nastavak lečenja Nikoline Tasković.

foto: Printscreen Instagram

Nikolina Tasković ima 4 godine i boluje od izuzetno retkog genetskog poremećaja – Sindrom Phelan Mc Dermid. Zbog ovog poremećaja ona ne razume i ne govori. Ima dijagnozu psihomotorne retardacije, autizam, hipotoniju, astmu, i još niz drugih zdravstvenih problema. Potrebna joj je konstantna rehabilitacija, svakodnevna stimulacija razvoja uz defektologe i logopede, tretmani informoterapije u inostranstvu, niz skupih lekova i posebna ishrana. Troškovi lečenja u velikoj meri prevazilaze mogućnosti porodice.

Ako i vi želite da pomognete ovoj četvorogodišnjoj devojčici koja se bori s opakom bolešću, to možete učiniti na sledeći način:

foto: Budi human

SRBIJA SMS: 341 NA 3030

ŠVAJCARSKA SMS: human341 NA 455

UPLATI NA RAČUNE:

DINARSKI: 160-480631-88

DEVIZNI: 00-540-0002233.3

IBAN BROJ: RS35160005400002233328

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Bonus video

Kratki Espreso 4

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.