MASIMO SAVIĆ JE OSTAVIO DROGU KAKO BI BIO BOLJI OTAC: Ovako izgleda njegova ćerka koja je veoma USPEŠNA, a LEPA je kao anđeo! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

PRELEPA JE

MASIMO SAVIĆ JE OSTAVIO DROGU KAKO BI BIO BOLJI OTAC: Ovako izgleda njegova ćerka koja je veoma USPEŠNA, a LEPA je kao anđeo! (FOTO)

Lepotica od četvrt veka danas je znatiželjna novinarka, uspešna mlada voditeljka, koja sanja velike snove

Objavljeno:

Masimo Savić svojevremeno je objasnio kako droga nije bila njegov izbor, već je s njom eksperimentisao kako je ona bila u modi. Ipak, znao je da će kad-tad prestati, ukoliko želi da ostvari veliki san - da postane porodičan čovek, snažan stub, otac, i to konzervativni.

- Bilo mi je lako da stanem, jer sam shvatio da je moj prioritet da imam porodicu, da budem otac, i to konzervativan otac. Neko ko je u stanju da svoju ćerku pošalje na fakultet - zaključio je Savić.

I učinio je upravo to, za svoju Mirnu! Lepotica od četvrt veka danas je znatiželjna novinarka, uspešna mlada voditeljka, koja sanja velike snove.

- Užasavam se od pomisli da postanem hladna i nedostižna "poznata" osoba koja nema vremena da se zeza na svoj račun i odvoji minut da ulepša nekome dan - izjavila je za hrvatske medije jednom prilikom Mirna, čiji Instagram profil privlači ogromnu pažnju javnosti.

Ona voli knjige, šetnje s bokserom Mangom i obožava modu, a svoje slobodno vreme najradije provodi sa svojim dečkom arhitektom Igorom Pavlovićem, s kojim ovo leto odmara u kamenoj kućici kraj mora.

Mirna je glumila u spotu svog oca
Mirna je glumila u spotu svog oca foto: Printscreen Youtube

S njim se pojavila i u Masimovom spotu za pesmu "Neka ti plove brodovi", a poznati otac ne može biti ponosniji na svoju mezimicu.

Bonus video

NINOSLAV ADEMOVIĆ NA KONCERTU

(Espreso.co.rs/ Gloria.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.