Sad je i definitivno - ovo je Veljkova nova devojka! A ovo su njene najseksi fotke! (FOTO)

Sori Mašo, ali ona je bomba!

Sad je i definitivno - ovo je Veljkova nova devojka! A ovo su njene najseksi fotke! (FOTO)

Šuškalo se da je Veljko našao novu devojku nakon raskida sa Mašom, a sada je to i definitivno. Evo zbog koga Maša nema više šanse sa Cecinim sinom
Objavljeno:

Kada su raskinuli Veljko Ražnatović i Maša Terzić, njoj nije trebalo dugo da se vrati u zabrljaj svom bivšem dečku Marku Grujiću. Fudbaler je sve češće viđen u društvu Terzićeve ćerke, dok se Veljko, sa druge strane, potpuno povukao. Sve do sada... Veljko otkrio svog idola: Ovo bi već oduševilo Arkana! (FOTO)

Instagram
Naime, on je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se drži za ruke sa Anom Stanić. Iako je ubrzo povukao fotku sa društvene mreže, mi smo uspeli da ih uhvatimo na delu. Arkan se prevrće u grobu! Veljko bi ovim potezom žešće razočarao oca! (VIDEO)
Veljko je sa Anom bio u prijateljskim odnosima dok je bio u vezi sa Mašom, a onda su shvatili da jedno prema drugom osećaju više od prijateljske privrženosti. Kako je Maša fotkom spustila Veljka, ijuuuu! Ni on joj nije ostao dužan! (FOTO) – Veljko i Ana se dugo poznaju i bili su dobri prijatelji. Međutim, tek nedavno su shvatili da među njima ima onih emocija, koje su više od prijateljstva. Ana je videla šansu, kada je Veljko ostavio Mašu, da bude uz njega i tako mu se još više približi – rekao je izvor blizak Veljku.
Kad ovako izgleda, nije ni čudo što je uspeo da zaboravi Mašu.
A možda Veljko, ipak, preferira plavuše, pa je Ana više njegov tip, nego Maša.
Ipak, Ana i Maša imaju još nešto zajedničko, osim istog ukusa za muškarce, a to je stil i ukus za oblačenje. Očigledno su obe slabe na bundice.
Da li ova nova Veljkova veza znači konačan kraj ljubavi sa Mašom, ostaje da vidimo.
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.