BOBA ŽIVOJINOVIĆ NAM JE SRUŠIO SVE ILUZIJE: Ja sam isfinansirao Grand produkciju i zaslužan sam za to gde je Grand sada!
Foto: Dragan Kadić

ŠOK!

BOBA ŽIVOJINOVIĆ NAM JE SRUŠIO SVE ILUZIJE: Ja sam isfinansirao Grand produkciju i zaslužan sam za to gde je Grand sada!

Boba je sve šokirao ovom izjavom

Objavljeno:

Lepa Brena i Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih brakova na srpskom estradnom nebu. Iako se svako malo spekuliše da se razvode, oni to demantuju svojim idiličnim životom i ne mare za novinske natpise.

Nedavno je njihova porodica postala bogatija za jednog člana, kada se Bobin sin Filip oženio, a sada očekuje i prinovu.

Nekadašnji teniser dao je intervju za magazin Svet, u kome je izneo nešto što dosad nije bilo poznato javnosti:

Saša Popović
Saša Popović foto: Dragana Udovičić

- Mnogi su pokušali da razvedu Brenu i mene, ali mi smo zajedno već 31 godinu. Svi vi novinari imate pravo da pišete šta hoćete, ali da znate – mi smo sve jači i jači. Ne može nam niko ništa. Mi smo čvrsta porodica, volimo se i poštujemo. Mislim da u bivšoj Jugoslaviji, a i šire, ima malo ljudi koji su opstali toliko dugo i uspeli u životu. Breni i meni nije bitno da budemo broj jedan, nama je samo bitno da trajemo i bitno nam je da smo opstali toliko godina. E po tome smo jedinstveni na Balkanu, a i šire. Sigurno da Brena ne bi bila tu gde jeste sada da nema mene, mi radimo i funkcionišemo kao tim. Ja sam isfinansirao Grand produkciju i zaslužan sam za to gde je Grand sada. Zato je normalno što me Saša Popović hvali. I treba da me hvali pošto sam ja napravio Grand produkciju, koja je vodeća ne samo u Srbiji, nego na Balkanu. Nadam se da Saša neće ići u penziju jer je u najboljim godinama, ali šta god odluči, mi smo tu da ga podržimo. Ako je neko zaslužio odmor, to je on. Mi smo sistem koji sam ja prvi napravio i ako on poželi penziju, mi smo tu da ga podržimo i da mu napravimo lep ispraćaj, mada lično smatram da mu je rano za povlačenje - rekao je Boba.

Bonus video

Čeda Jovanović objavio zanimljiv video svoje žene

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.