OGLASIO SE FILIP: ŠAPUTALA MI JE ISPOD POKRIVAČA... Filip divljački udario na Kiju i poslao joj poruku koja će je osramotiti za sva vremena! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

nije mogao da ćuti više

OGLASIO SE FILIP: ŠAPUTALA MI JE ISPOD POKRIVAČA... Filip divljački udario na Kiju i poslao joj poruku koja će je osramotiti za sva vremena! (FOTO)

Đukić se povodom cele situacije oglasio na svom Instagramu profilu

Objavljeno:

Đukić je nedavno javno rekao da je bilo seksa između Kije i njega u čuvenoj hotelskoj sobi "Zadruge".

Kristina Kija Kockar objavila je prepisku saFilipom Đukićem, u kojoj joj on desetak puta izjavljuje ljubav, moli da se pomire i preklinje je da se vide makar na 5 minuta.

Kija nakon desetine poruka više nije znala šta da radi, pa je na kraju zapretila Đukiću da će ga prijaviti policiji. Đukić se povodom cele situacije oglasio na svom Instagramu profilu, tvrdeći da ju je samo provocirao.

- Da li stvarno mislite da sa ja ovo (poruke) njoj slao u nadi da će nešto biti i da neće objaviti (smeh). Ali samo da napomenem da je ovo što dotična ima ima to jest može da kaže za mene, al za**bala se zato što sam je ložio, a zašto sam to radio, sve ćete to saznati vrlo brzo. Šta mi je pričala ispod pokrivača. Bitku sam izgubio možda, ali rat nisam - napisao je Đukić.

Filip Đukić odgovorio na Kijine prozivke
Filip Đukić odgovorio na Kijine prozivke foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.