ONA JE PRVA U SRBIJI OBULA ČUPAVE PAPUĆE, A SADA IH SVI NOSE! Kada pročitate koje je njihovo ZNAČENJE, umrećete od SMEHA! Pravo oličje onih koje ih nose... (VIDEO)
Foto: Printscreen

hit!

ONA JE PRVA U SRBIJI OBULA ČUPAVE PAPUĆE, A SADA IH SVI NOSE! Kada pročitate koje je njihovo ZNAČENJE, umrećete od SMEHA! Pravo oličje onih koje ih nose... (VIDEO)

Ah ta moda i svi ti trendovi svetskih zvezda koje nas nadahnjuju da iznova i iznova sebe sramotimo!

Objavljeno:

Najveći paradoks sadašnjice je što se na Instagramu prodaje “markirana” garderoba koja je deset puta jeftinija nego u oficijalnim objektima mnogih brendova. Ok je što smo u prilici da se obučemo jeftinije, ali je i glupo da nosimo najjeftinije kopije.

Slučaj je i sa ČUPAVIM PAPUČAMA koje je u svetu prva obula Kim Kardašijan, ali kada je promovisala PUMINE krznene papuče.

Sve ostalo sa ovim pufnastim obeležjima je FAKE!

U jednom od starijih tekstova u magazinu Vogue pronašli smo da su se krznene papuče nosile u devetnaestom veku i da su dame sa najvećom tarifom tako bile “obeležene” i zavodile umorne kauboje.

Ona je hit!
Ona je hit!foto: Printscreen

Ali pošto je Balkan meka novih i nekada neshvatljivih trendova, i da mnoge pevačice tripuju kako ih kopiraju SVETSKE ZVEZDE koje i nisu čule za njih, definitivno prva TRENDSETERKA je Branka Sovrlić koja je 1993.godine za potrebe spota “A tebe Nema” imala ovaj MODNI HIT na nogama.

Bonus video

SNIMAK IZ BOLESNIČKE POSTELJE: Soraja zabrinula fanove! Temperatura i lekovi je OBORILI S NOGU! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.