ZBOG NJEGA JE BATALILA KARIJERU, POSVAĐALA SE SA OCEM JER SE ZALJUBILA U HRVATA I POBEGLA U AUSTRALIJU: Kako sada izgleda dečko Jelene Dokić zbog koga je ostavila SVE!
Foto: Profimedia

ljubav pobeđuje

ZBOG NJEGA JE BATALILA KARIJERU, POSVAĐALA SE SA OCEM JER SE ZALJUBILA U HRVATA I POBEGLA U AUSTRALIJU: Kako sada izgleda dečko Jelene Dokić zbog koga je ostavila SVE!

Damir Dokić, otac Jelene Dokić, svojoj ćerki je jako zamerao zbog toga što je 2003. počela vezu sa Timom Bikićem

Objavljeno:

Njemu je tada ta veza smetala zbog toga što je on Hrvat. Usledile su teške uvrede u medijima, a na kraju se Jelena preselila u Australiju i potpuno je zapostavila svoju tenisku karijeru i to u trenucima kada je bila na vrhuncu u „belom sportu“.

– Kada se pojavila informacija da se zabavljam sa Timom Bikićem, za nekoliko sati me je otac pozvao. Nisam mogla da se javim. U njegovim očima je to bilo nešto najgore što sam mogla da uradim, jer bi on više voleo da sam sa teroristom nego sa Hrvatom – govorila je tada Jelena.

Ipak, posle 15 godina, ispostavilo se da je njena ljubav prema Timu bila jača od bilo čega drugog i oni su nedavno proslavili još jednu godišnjicu zajedno.

– Srećna 15. godišnjica ljubavi mog života i mom svemu. Hvala ti što si oduvek bio tu bez obzira na sve. Hvala ti na ljubavi i verovanju u mene. Ti si bio tu kada su stvari bile sjajne, ali još važnije, ti si bio tu kada su stvari bile loše. Ti si sačuvao mene i moj život i definitivno ne bi bila na Zemlji danas da nije bilo tebe. Prošli smo mnogo toga i tvoja pozitivnost, samopouzdanje, ljubav i snaga su doprineli da prođemo kroz sve. Tvoja ljubaznost i dobro srce je nešto što se retko sreće. Ti si bio tu bez obzira na sve i kada ništa nije ostalo u meni.Podigao si me i sastavio si moje komade kada sam bila slomljena i uvek si verovao u mene. Stao si uz mene i bio za nas i našu vezu bez obzira šta i ko je bio protiv nas.Zahvalna sam ti zbog toga što sam te imala uz sebe i volim te više od svega. Ti si moja stena, moj život, sve moje i nadam se da ćemo biti zajedno još mnogo mnogo godina. Hvala ti na svemu i hvala ti što me voliš. Volim te zauvek! – poručila je Jelena Timu pre nekoliko dana kada su proslavili 15 godina veze.

Bonus video

Espreso tviter: Sajsi MC

(Espreso.co.rs/nemazabranjenih.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.