MILIĆEVU ĆERKU JE U SMRT ODVELA ODVOJENOST OD DECE?! Isplivali novi detalji tragedije! Svađala se sa ocem i njegovom ženom nekoliko sati pred smrt...
Foto: prentscreen/facebook/Maja Avdibegović

TEŽAK ŽIVOT

MILIĆEVU ĆERKU JE U SMRT ODVELA ODVOJENOST OD DECE?! Isplivali novi detalji tragedije! Svađala se sa ocem i njegovom ženom nekoliko sati pred smrt...

Stanari iz zgrade u kojoj je živela nesrećna Maja ispričali su da su je poslednji put videli u nedelju, 22. jula, te da je izgledala vedro i optimistično

Objavljeno: 16:21h

Maja Avdibegović (35), ćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara Bijelog dugmeta i frontmena Vatrenog poljupca, preksinoć oko ponoći izvršila je samoubistvo u stanu u sarajevskoj ulici Jezero.

Težak život

Kako navode izvori bliski istrazi, ćerku „doktora za rokenrol“ mrtvu je pronašla drugarica, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, ali Maji, nažalost, nije bilo spasa. Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon vanjskog pregleda tela, utvrđeno je da je uzrok smrti, najverovatnije, predoziranje lekovima.

Maja jr 1. juna ove godine takođe pokušala da se ubije, kada je žiletom prerezala vene u kupatilu. Tada je spasena pravovremenom reakcijom ekipe Hitne pomoći, iako je poprilično iskrvarila, te je prevezena na Psihijatrijsku kliniku, gde se lečila.

Ovo nije bio prvi put da je pokušala istu stvar
Ovo nije bio prvi put da je pokušala istu stvar foto: Facebook

Stanari iz zgrade u kojoj je živela nesrećna Maja ispričali su da su je poslednji put videli u nedelju, 22. jula, te da je izgledala vedro i optimistično.

- Nije mi ništa sumnjivo bilo, nije se ponašala čudno. Primetila sam samo da je sva natečena, pa sam pomislila da je trudna. Znam da je imala novog momka koji je mlađi od nje. Mislim da je trebala da ide na more. Kad sam je pitala je li u drugom stanju, kazala mi je: „Nisam, otičem od lekova koje uzimam“. Znam da je govorila istinu jer znam da je bila pod jakom terapijom. Bila je drago dete i volela sam je. Imala je težak život. Čula sam da su u njenoj krvi pronašli veliku količinu jakih i različitih lekova - rekla je uplakana Majina komšinica.

Rekla je još da je Maja volela svog oca, te da joj je teško padalo što je ostala sama s majkom Verom u stanu, koja boluje od multiple skleroze. Ipak, najteže joj je padalo to što je odvojena od dvojice sinova, koji se nalaze u SOS Dečijem selu na Mojmilu.

Komšije nesrećne Maje su u šoku
Komšije nesrećne Maje su u šoku foto: Facebook

Kratka svađa

- Kada je pre mjesec prerezala vene, rekla je da je to uradila zbog majke. Bila sam u šoku kada mi je to priznala. Koliko znam, Vera nije želela da bude u Staračkom domu u Nedžarićima. Na kraju je ipak tamo smeštena, a Maja je ostala sama u stanu. Decu su joj odveli, jer su odgovarajuće ustanove procenile da je tako najbolje. Maja je živela u neimaštini, a stanu je haos - izjavila je ova gospođa.

Tragične noći pozvala ju je policija. Tada je saznala šta se dogodilo Maji, te da su u pomoć bili pozvani i zaposleni u KJKP „Rad“ kako bi razvalili vrata Majinog stana koja su bila zaključana. Ova stanarka se prisetila da je Milić dolazio sa sadašnjom suprugom Suzanom kod Maje u stan nekoliko sati pre nego što se ubila.

- Nisu se dugo zadržali, mislim da je došlo do neke kratke svađe. Nisu ni kafu stigli da popiju. Maja je bila impulsivna osoba. Nije joj trebalo mnogo da se uznemiri. Ne znam zbog čega su se posvađali. Milić je kasnije otišao sa Suzanom za Beograd - završava komšinica.

Suzana i Milić su samo nekoliko sati pre tragedije bili kod Maje u poseti
Suzana i Milić su samo nekoliko sati pre tragedije bili kod Maje u poseti foto: Facebook

Raniji pokušaji samoubistva

Popularni muzičar i njegova ćerka, sudeći po njenim medijskim istupima, nakon pokušaja samoubistva u junu, nisu bili u dobrim odnosima. Maja je pre ovoga dva puta dizala ruku na sebe, a za svoje stanje krivila je oca Milića. Maja se dugo godina borila s zavisnošžu od narkotika.

Priča Milićeve sadašnje supruge

Suzana Vukašinović, sadašnja Milićeva supruga, za srpske medije potvrdila je da su ona i Milić bili u Sarajevu s Majom samo nekoliko sati pre samoubistva i da u Majinom ponašanju nije primetila ništa čudno. Suzana je rekla kako su joj ostavili novac da kupi hranu i da promeni bravu na vratima, te da sumnja da je to iskoristila za heroin, od kojeg su, prema Suzaninim rečima, pokušavali da je spasu. Iako komšije tvrde da su Majina deca u SOS Dečijem selu, Suzana govori da su dečaci trenutno na odmoru.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.