ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ POSTAJE ZVEZDA! Nikada se nije eksponirala, ali je PRAVA LEPOTICA i nećete verovati kakvu je PONUDU dobila!
Foto: Damir Dervišagić

svaka čast

ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ POSTAJE ZVEZDA! Nikada se nije eksponirala, ali je PRAVA LEPOTICA i nećete verovati kakvu je PONUDU dobila!

Iako su deca poznatih ličnosti u Srbiji uglavnom i sami postali zvezde samim svojim rođenjem, taj slučaj se nije desio kada su u pitanju sin i ćerka jedne od najvećih balkanskih zvezda - Dragane Mirković

Objavljeno: 16:20h

Dok su Anastasija Ražnatović, Elena Kitić i Nikolija Jovanović krenule stopama svojih slavnih roditelja i postale pevačice, a Luna Đogani se upustila u modne vode, 16-godišnja Manuela, ćerka Mirkovićeve i Tonija Bijelića, praktično je nepoznata domaćoj javnosti.

Kako sama pevačica ističe, ona i njen dve godine stariji brat Marko još uvek ne iskazuju želju da postanu deo šou-biznisa, a kao potvrda toga došla je i ponuda koju je Manuela odbila.

Naime, tokom nedavnog odmora u Monte Karlu, Dragana se sa porodicom našla na jednoj ekskluzivnoj žurki na koju su pristup imali samo članovi jednog prestižnog zatvorenog društva, među kojima se našao i slavni dizajner Filip Plejn.

- On je bio oduševljen mojom ćerkom Manuelom koja je izrasla u lepu i zgodnu devojku, a visoka je čak 182cm. Pitao ju je da li je zainteresovana da se bavi manekenstvom, ali je ona stidljivo odgovorila da nije razmišljala o tome. Inače, svi su joj u Monte Karlu prilazili sa predlozima da se oproba u poslu modela jer zaista ima predispozicije za to. Ona zasad nema takvu želju i moram priznati da mi je donekle drago zbog toga, a da li će promeniti mišljenje zavisi samo od nje - ispričala je Mirkovićeva za Story, a potom dodala:

- Manuela još ima vremena da odluči kojim profesionalnim putem će poći, ali meni se sve više čini da će izabrati da se bavi nekom vrstom umetnosti. To će svakako biti njena odluka u koju se Toni i ja nećemo mešati.

Bonus video

SVI SU MISLILI DA ĆE PATITI ZA ANDRIJANOM, ON ODLUČIO DA IH UĆUTKA: OVAKO Đekson uživa u samačkom životu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.