KIJINA PESMA JE KOPIJA I FALSIFIKAT: Ipak Srbija je zemlja koja ispunjava sve RIJALITI SNOVE
Foto: Printscreen

ma nema ni veze

KIJINA PESMA JE KOPIJA I FALSIFIKAT: Ipak Srbija je zemlja koja ispunjava sve RIJALITI SNOVE

Iz ugla “običnog posmatrača ”

Objavljeno:

Ne brinite i u svetu se rijaliti učesnici late mikrofona i postanu pevačke zvezde. U moru raznih jutjubera,vlogera ili kako god da se nazivaju pravo je osveženje čuti pesmu koja zvuči svetski, a da nije obrada Rumunsko-Indijske ili Teheransko-Grčke kompozicije kako to vole naši estradnjaci da zabibere.

Kija Kockar je realno miljenica većine u regionu, pa otuda i veliki broj pregleda na jutjubu (spot Ne Vraćam Se Na Staro) ali za konzumente svetskih hit singlova ova pesma previše podseća na “Mi Gente” (J Balvin-Willi William).

Ako ne verujete, poslušajte pa procenite. –

Iz našeg ugla “najobičnijih posmatrača” spot za pesmu "Ne vraćam se na staro" je dobro urađen. U ravni sa spotovima Milice Pavlović i Sare Jo, a u većini kadrova kao da gledamo Pussycat Dolls s početka dvehaljaditih, kada je Nicole Scherzinger dominirala a ostale članice grupe sa mnogo boljim vokalnim sposobnostima nisu ni došle do izražaja, uostalom kao i kada je u grupu Destinys Child ušla Beyonce koja je godinama zauzimala vodeću poziciju a o ostalim devojkama se nakon raspada nije ni čulo. Nema sumnje da će ovo biti još jedna LETNJA Limunada slična hitu EMINE JAHOVIĆ i Milice Todorović, ili ako je za utehu ovo je najuspešnija RIJALITI UČESNICA posle Ivana Ljube iz Velikog Brata.

Ako je od anonimne stjuardese postala “Ministarka” nema sumnje da je ovo zemlja koja ispunjava rijaliti snove!

Bonus video

ESPRESO HELIJUM: Matora i Sanja načisto podetinjile

(Espreso.co.rs/Vivstars.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.