Njenog bivšeg su SPAJALI s Kijom, a sada se oglasila ONA i imala PORUKU za pobednicu Zadruge!
Foto: Printscreen/Instagram

ODNOSI NA NOVOJ RELACIJI

Njenog bivšeg su SPAJALI s Kijom, a sada se oglasila ONA i imala PORUKU za pobednicu Zadruge!

U medijima se polemisalo da je uzrok raskida Stefanovo neverstvo

Objavljeno:

Dijana Milojković je dospela u središte interesovanja domaće javnosti zbog svog nesvakidašnjeg odnosa prema karcinomu, budući da ju je borba sa ovom opakom bolešću pretvorila u motivacionog govornika i nekoga na koga se ugleda na hiljade ljudi.

Podsetimo, ona se neumorno trudila da vlastitim primerom ulije nadu svima onima koji se bore sa ovom bolešću, a cela nacija je oduševljeno reagovala na potez njenog tadašnjeg dečka Stefana Karića, koji je, u znak podrške misici, takođe obrijao glavu na ćelavo dok je ona išla na hemoterapiju.

Mnogi su, upravo zbog toga, burno reagovali kada je par stavio tačku na vezu, a u medijima se polemisalo da je uzrok toga Stefanovo neverstvo, što je on oštro demantovao.

Stefan se u znak podrške svojoj devojci ošišao na ćelavo
Stefan se u znak podrške svojoj devojci ošišao na ćelavo foto: Printscreen Instagram

Tokom boravka Kije Kockar u Zadruzi glasne su bile priče i o tome kako je Karić imao aferu sa pobednicom ovog rijalitija, i to tik pre nego što je nekadašnja stjuardesa ušla u isti, a ove priče je svojim objavama na društvenim mrežama dodatno podgrevao njegov otac.

Međutim, i Kija i Stefan su ove navode prokomentarisali kao besmislene.

Kija Kockar
Kija Kockar foto: Marina Lopičić

Dijana se tokom cele ove drame nije oglašavala, a po izlasku debitantskog singla Kockareve ovu pesmu je objavila na društvenim mrežama, zbog čega je dobila pitanje o tome da li podržava vlasnicu hita "Ne vraćam se na staro".

- Sviđa mi se pesma. Naravno da podržavam svakoga ko je talentovan, svestran, uporan i uspešan - navela je Milojkovićeva, dodajući da je pratila Zadrugu, ali da su njeni favoriti bili Milan Milošević i Gordana Džehverović.

Bonus video

PONOSAN DA PONOSNIJI NE MOŽE BITI: Igor Kojić se pohvalio snimkom sa Severininog koncerta! EMOCIJE PRŠTE na sve strane!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.