BOGDANA MU PRIJA, ALI VOLI DA ŠVRLJA: Veljko još nije spreman na vezivanje, UHVAĆEN U PREVARI?!
Foto: Damir Dervišagić

ASTROLOG OTKRIVA

BOGDANA MU PRIJA, ALI VOLI DA ŠVRLJA: Veljko još nije spreman na vezivanje, UHVAĆEN U PREVARI?!

Veljko je veliki šarmer i devojke su lude za njim

Objavljeno:

Veljko Ražnatović, sin folk zvezde, Svetlane Cece Ražnatović, verio se pre četiri meseca sa Bogdanom Rodić, a astrolog Dušan Veličković uverava da zvezde nisu naklonjene tom ljubavnom paru.

Naime, Veličković je izradio natalne karte Veljka i mlade Titelčanke, nakon čega je sa sigurnošću otkrio da je njihova veza osuđena na propast.

- Veljku je sada na prvom mestu karijera i on ni u najvećem ludilu ne bi mogao da se oženi. Bogdana mu prija, ali njega kao Strelca ne drži mesto i voli da švrlja - uverava astrolog i ističe da naša folk diva, kako zvezde pokazuju, još dugo neće dobiti unučiće.

- Jasno se vidi da Ceca sigurno još dve godine neće postati baka. Pred Veljkom je još mnogo ljubavnih avantura i on zaista nije spreman za vezivanje. Bogdana ga mnogo voli, ali neće moći da pređe preko neverstva i njihova veza će se okončati - uverava astrolog i otkriva da Ražnatović koristi svoju popularnost kod nežnijeg pola.

- Veljko je veliki šarmer i devojke su lude za njim, a on ne može da im odoli, što je i normalno u njegovim godinama. Zato uživa u svojoj popularnosti, a kada dođe vreme za ženidbu, izabraće devojku koja će imati autoritet. U braku će biti veran i boriće se za porodicu kao lav, ali sve to je za njega daleka budućnost - zaključio je Veličković.

Bonus video

Bojana Ristivojević

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.