JOVANA JEREMIĆ SE POHVALILA PRED POROĐAJ: Imam odnose svaki dan! Otkrila i kako će nazvati ĆERKU!
Foto: Printscreen Instagram

UŽIVA U TRUDNOĆI

JOVANA JEREMIĆ SE POHVALILA PRED POROĐAJ: Imam odnose svaki dan! Otkrila i kako će nazvati ĆERKU!

Kaže da joj u trudnoći seks još više prija...

Objavljeno:

Jovana Jeremić uživa u trudničkim danima.

Ona je priznala da u osmom mesecu trudnoće svakodnevno ima seks sa suprugom Vojislavom Miloševićem i da je aktivnija nego ikada.

Voditeljka "Happy" televizije, otkrila je da su joj lekar i ginekolog savetovali da je zdravo voditi ljubav radi lakšeg i kvalitetnijeg porođaja.

Očigledno je Jovani to dobro došlo, jer kaže da joj u trudnoći seks još više prija.

- Sada više uživam u seksu nego ranije jer imam puniji i intenzivniji odnos. Kada je ljubav prava i kada vodiš ljubav sa čovekom kojeg beskrajno i iskreno voliš i koji te drži kao malo vode na dlanu, uživanje i stepen zadovoljstva su maksimalni. Svaki dan imamo seks (smeh). Normalno je da imam odnose i tokom trudnoće, lekari čak savetuju redovne seksualne odnose trudnicama jer se tako luči hormon sreće, te se osećaju bolje i poželjnije. A da ne govorimo o tome da se i lakše porađaju ukoliko imaju redovan seksualni odnos - rekla je Jeremićeva.

Na pitanje kako se priprema za porođaj, voditeljka je otkrila:

- Ne razmišljam o tome. Vodim opušten život i često sebi postavljam pitanje da li sam uopšte trudna. Osim stomaka, nema drugih naznaka da sam u drugom stanju. Radila sam do kraja osmog meseca i od poslovnih i kućnih obaveza nisam ni stigla da se bavim pogubnim i utopističkim razmišljanjima o trudnoći. To je moj savet svim trudnicama, manite se prenemaganja! - ispričala je buduća mama.

Ona je otkrila i to kakav je Vojislav suprug i kako će se zvati bebica

.

- Vojislav je najbolji muž na svetu. Veoma je brižan, porodičan i trudi se da mi priušti sve. Pre svega mi pruža ogromnu količinu ljubavi, što je za svaku ženu u trudnoći najbitnije. Što se tiče imena, imali smo dva predloga: Lea i Leona, a Voja je izabrao LEA. Simbolika je jasna - završila je voditeljka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.