Transseksualka Nataša Maza otkrila: Hoću babo, hoću Ćazima! (VIDEO)

svadba, svadba

Transseksualka Nataša Maza otkrila: Hoću babo, hoću Ćazima! (VIDEO)

Pevačica u svom novom blogu otkrila je da želi da se uda za kontroverznog biznismena Ćazima Osmanija
Objavljeno:

Transseksulna pevačica Nataša Maza šokirala je sve svoje pratioce na blogu koji ovaj put nosi naziv "Da se zna, udajem se ja". Krili vezu: Mali Keba se pre Severine viđao s jednom čudnom super ribom! (FOTO) Ona je u video-poruci priznala da joj se dopada kontroverzni biznismen Ćazim Osmani, za kog planira i da se uda. Mazina prijateljica, takođe transsesualka, postavljala je pitanja na koja je Nataša iskreno odgovarala.

Jedno od pitanja je glasilo: "Koji muškarac ti se dopada i koga priželjkuješ", a pevačica je odmah odgovorila da je to Ćazim, nakon čega mu je otepvala nekoliko stihova. Šok! Seve će da pobesni! Nataša Maza i Mali Keba se muvaju pevačici iza leđa! (FOTO) - Mazo, Mazo, Ćazimu, da li da te dam?! Hoću, babo, hoću Ćazima! Ćazimica biću ja, najbolja pevačica... Svadba, svadba - pevala je Nataša najjače što je mogla pred kamerom i najavila udaju za albanskog biznismena, iako je mesecima unazad tvrdila da je udata. - Srećna sam što mene lepe, pametne, uspešne i prave žene vole i podržavaju, dok ove druge ne. Najviše su ljubomorni muškarci na mene - poručila je Maza, očigledno bez straha da bi neke od njenih koleginica koje su zaljubljene u Ćazima mogle da joj naude.
Ona se osvrnula i na lik i delo starlete Stanije Dobrojević. Švalerčino! Mali Keba progovorio o aferi s Natašom Mazom! (FOTO) - O Staniji nemam šta da kažem, mogu samo da joj čestitam na pobedi u "Farmi". Ona je kao "ferari", ludilo mozga. Značenje reči starleta svi znamo, ali ta reč je kod nas iskorišćena da bi se prikrile neke stvari. Odnosno ta reč je poslužila da vrlo zameni reč prostitutka - bez dlake na jeziku rekla je Nataša.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.