Ana Nikolić u vezi s reperom 11 godina mlađim od sebe!

nikad ne biste pogodili ko je

Ana Nikolić u vezi s reperom 11 godina mlađim od sebe!

Ani je izgleda dosadilo da se zabavlja s kontraverznim biznismenima koji su dosta stariji od nje, pa se prebacila na "piletinu"
Objavljeno:

Atraktivna pevačica, Ana Nikolić konačno ima novog dečka i to 11 godina mlađeg. Naime, Ana se trudila da sakrije ovu romansu međutim, došlo se do saznanja da je pevačica već dva meseca u srećnoj vezi sa reperom Stefanom Đurićem, poznatijim kao Rasta. Espreso tviter: Rasta o izdaji hip hopa, sponzorušama i pravoslavlju (VIDEO)

Ani je izgleda dosadilo da se zabavlja s kontraverznim biznismenima koji su dosta stariji od nje, pa se prebacila na "piletinu". Rasta: Koliko imam nastupa, ni ne sećam se svih tezgi! (FOTO) (VIDEO) - Ana i Rasta se znaju već duže vreme, ali su u novembru počeli da se zabavljaju. Niko na prvi pogled ne bi rekao, ali oni su veoma slični i fantastično funkcionišu zajedno. Vole da se šale, da izlaze, da popiju... Ma mnoge stvari su ih spojile. Ana je odlepila za Rastom - rekao je izvor blizak reperu.
On je dodao da su Anini prijatelji izenanđeni činjenicom što je ona u vezi sa Rastom, zbog njegovog specifičnog izgleda, dok su reperovi prijatelji nezadovoljni što je njihov drug postao "papučar". Novogodišnji Espreso tviter: Ko je sve gutao knedle i znojio se u 2015? (VIDEO) - Mi Rastu ne možemo da prepoznamo, skroz se promenio. Postao je prava "papuča" pored Ane. Samo mu je ona u glavi. Kad nisu zajedno, on samo priča o njoj. Nikad ni u jednu devojku nije bio ovoliko zatreskan kao u Anu. Tek dva meseca su zajedno, a već pričaju o deci. Ma potpuno su poludeli - rekao je Rastin prijatelj. On tvrdi da se njegov drug retko odvaja od Ane i da čak izlaze po beogradskim klubovima zajedno.
- Bili su skoro u jednom klubu. Znam da su zahtevali da dobiju zavučen separe i da ih niko ne fotografiše. Nekoliko dana posle toga on je bio na Aninom nastupu u jednom klubu gde je pevala za srpsku Novu godinu - prenosi izvor. Takođe, Rasta uveliko radi i na Aninim novim pesmama. Tajna misteriozne zavese: U kojoj se to kući slikaju Nataša Šavija i Ana Nikolić? (FOTO) - Veći deo numera za njen album uradiće joj Rasta. Potpuno se posvetio njenom novom CD-u. Planiraju čak i da snime duet, jer bi tako mogli zajedno da nastupaju i češće da budu zajedno, a da ne bude providno. Oni se na sve načine dovijaju da budu jedno pored drugog, a da javnost ne sazna da se zabavljaju - otkrio je reperov drug. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.