SMUVALI SE KIJA I MILAN STANKOVIĆ?! Pobednica Zadruge i pevač uhvaćeni u jednom prestoničkom restoranu, nisu skidali osmeh s lica!
Foto: Filip Plavčić, Damir Dervišagić

NOVA LJUBA NA POMOLU?

SMUVALI SE KIJA I MILAN STANKOVIĆ?! Pobednica Zadruge i pevač uhvaćeni u jednom prestoničkom restoranu, nisu skidali osmeh s lica!

Oni razmišljaju i o poslovnoj saradnji

Objavljeno:

Kako Svet ekskluzivno saznaje, Milan Stanković i Kija Kockar smuvali su se samo nekoliko dana nakon što je ona napustila Zadrugu kao pobednica.

Naime, Paparaco Sveta uhvatio je rijaliti zvezdu kako nakon gostovanja u jendoj emisiji ulazi u Milanov beli džip, posle čega su proveli celo popodne zajedno u jednom restoranu na Dedinju.

Oni su sedeli jedno pored drugog, dodirivali se, smejali i očigledno uživali. Kija nije krila naklonost prema Stankoviću, koji ju je poslednjih nekoliko nedelja otvoreno podržavao tokom takmičenja u Zadruzi, čak je izjavljivao da je lepa i da mu se dopada. Kako otkriva Milanova prijateljica, oni su otpočeli vezu i zasad im je lepo.

Milan i Kija planiraju poslovnu saradnju
Milan i Kija planiraju poslovnu saradnju foto: Dragan Kadić

- Veoma su slični, imaju ista interesovanja i zasad se lepo provode zajedno. Tek su se upoznali i izbegavaju da prijateljima pričaju o tome dok veza ne postane ozbiljnija. Ali jedno drugom se izuzetno dopadaju - otkriva sagovornica Sveta.

Kako se saznaje, oni razmišljaju i o poslovnoj saradnji budući da su se Jala Brat i Buba Corelli ponudili da Kristini napišu pesmu, a oni godinama komponuju za Milana.

Njih dvoje su, inače, nakon ručka opet kolima otišli u stan na Voždovcu, gde pretpostavljamo trenutno živi pobednica Zadruge.

Da li se među njima dešava nešto više od prijateljstva?
Da li se među njima dešava nešto više od prijateljstva? foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

- Sedeli smo blizu njih, baš se vidi da su zaljubljeni. Slatki su. Bolji joj je on nego onaj balvan Sloba - rekla je jedna od gošći restorana koja je bila u blizini Milana i Kije.

Oboje su kontaktirani za komentar, ali oni nisu želeli da govore na ovu temu. Nadamo se da će Kiji ova nova ljubav doneti više lepih stvari nego njen brak, zbog kog je poslednjih deset meseci gotovo svakog dana bila u suzama.

Bonus video

SEKSI MANEKENKA SE SNIMALA NA PLAŽI, KAD SE NADVILA NAD KAMEROM SVE JE ISPALO: Od OVOG snimka muškarci padaju u nesvest!

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.