KO KAŽE DA JE KARLEUŠA ZABRANJENA NA PINKU?! Zadrugom se orila njena pesma (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

PREKRŠENO PRAVILO

KO KAŽE DA JE KARLEUŠA ZABRANJENA NA PINKU?! Zadrugom se orila njena pesma (VIDEO)

Čelnici Pinka su tada odlučili da više ne promovišu lik i delo popularne pevačice i tako je i bilo očito sve do sinoćne žurke u Zadruzi

Objavljeno:
Lidija Stoisavljević

Pevačica Jelena Karleuša je zbog uvredljivih reči koje je uputila na račun čelnika televizije Pink i njenih vlasnika već nekoliko godina "zabranjena" na ovoj televiziji.

Čelnici Pinka su tada odlučili da više ne promovišu lik i delo popularne pevačice i tako je i bilo očito sve do sinoćne žurke u Zadruzi.

Naime, Pinkova zvezda, Sara Reljić, sinoć je uživo izvela pesmu Jelene Karleuše, "Slatka mala" i time prekršila odluku čelnika Pinka.

foto: Filip Plavčić

Podsetimo, Jelena Karleuša je pre nekoliko godina izjavila:

- Ja sam tim Jelene Karleuše. Neka se Pink i Prva otimaju o zvezde. Ne obrnuto. Malo su mi tužni pevači koji se poltronski utrpavaju i nude, ali oni moraju. Zato ih i Pink i taj Grand tretiraju kao stoku, bez poštovanja, kao robove i potrošnu robu. Jer zašto bi ih poštovali kada ne poštuju sami sebe? Meni se blago rečeno je*e i za televiziju i za novine. Moje društvene mreže su ionako dominantnije od svega toga. Ja trebam medijima. Ne obrnuto. Bez mene, domaći šou biz je jedna velika jeftina smorčina.

Nakon ove izjave pevačica je uspela da izgladi odnose sa vlasnikom Grand produkcije, Sašom Popovićem, ali ne i sa Željkom Mitrovićem.

Pogledajte kako Sara izvodi pesmu Jelena Karleuše na žurki u Zadruzi:

Bonus video

U VELIKOM STILU: Ovako je Kija u Cecinoj haljini pozirala pred fotoreporterima


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.