SRPSKA PEVAČICA UHAPŠENA NA TAJLANDU! Nezapamćen skandal nakon OKRŠAJA sa policijom!
Foto: Printscreen

haos

SRPSKA PEVAČICA UHAPŠENA NA TAJLANDU! Nezapamćen skandal nakon OKRŠAJA sa policijom!

Po dolasku na Tajland, poslovno putovanje mlade pevačice, pretvorilo se u pravu dramu i borbu sa pripadnicima policije

Objavljeno:

Jasno je da je svaki početak težak, pa tako i brojni poslovni izazovi koji su pred mladom pevačicom Mari Janom. Naime, kako je već unapred isplanirala da svoju treći pesmu „Glavna tema“ ekranizuje čak na Tajlandu, nije ni slutila da će po dolasku u ovu Azijsku državu, njen boravak u ovoj zemlji biti doveden u pitanje.

-Kada smo sleteli, moj dečko i ja rentirali smo jedan motor, kako bi se lakše transportovali i obišli što više lokacija u slobodno vreme. Nakon što smo završili papirologiju, sela sam na motro, dala gas i samo nekoliko trenutaka kasnije zavšrila sam na putu, sa lakšim povredama. Pad sa motora prouzrokovan je nemarnošću čoveka koji nam nije objasnio kako da uklonimo određene blokade na samom skuteru. – istakla je pevačica.

Nakon pada koji je bio bolan, lakše povrede bile su vidljive a pevačica je insistriala da dobije odgovore, dok nije ni slutila da će samo nekoliko trenutaka kasnije biti privedena.

-Čovek je neprestano vikao na mene i bacao papire našeg ugovora. To je bila kap koja je prelila čašu, pa sam kacigu koju sam držala u ruci bacila u njegovom pravcu i pogodila ga pravo u glavu. Odmah je pozvao policiju koja se posle nekoliko trenutaka pojavila na licu mesta. Priveli su me i saslušali. Moram da vam kažem da je to najgorih tri sata života. Jeziva scena, ali pre svega zabolela me je i nepravda, jer nisam konfliktna ličnost, samo nisam mogla da prećutim na nemarnost i bezobrazluk čoveka koji nam je iznajmio motor. Kada sam smireno sve objasnila, uz izvinjenje su me pustili da neometano uživam u čarima ove zemlje.

Napravila opšti haos
Napravila opšti haosfoto: Printscreen

Na kraju situacija je rešena, naravno u Marijaninu korist te je ostale dane iskoristila kako bi na Tajlandu dovršila ekranizaciju pesme „Glavna tema“. Ukoliko pogledate u njenom spotu, čak u nekoliko kadrova vidljiva je povreda na Marijaninom kolenu, upravo prouzrokovana tim padom.

-Sada kada je gotovo, malo mi je i smešno. Na kraju se sve dobro završilo i svi smo se slatko smejali čitavoj priči. – dodaje mlada pevačica.

Na kraju Marijana nema razloga za brigu jer se sve na kraju dobro završilo te i da je ipak na kraju srećna što je uprkos svemu na Tajlandu odrađen odličan posao i što je spot ispako onako kako je i zamislila.

Bonus video

BOSANSKI BIZNISMEN PODELIO USIJANU ATMOSFERU: Šaban Šaulić podigao goste na noge!

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.