Romantik ili psihopata? Radi Manojlović udvarač uništio pola zgrade (FOTO)

Nije poželjna komšinica

Romantik ili psihopata? Radi Manojlović udvarač uništio pola zgrade (FOTO)

Poznata pevčica ima armiju fanova, ali joj pojedini nekada naprave veliku neprijatnost
Objavljeno:

Pošto je Rada Manojlović singl otkad je raskinula sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, na pevačicu se lepe udvarači. Svakako da pažnja svakome prija, ali je nepoznati Radin udvarač preterao zbog čega je ona morala da iskešira pozamašnu sumu novca. Uvek sam volela trojke: Šokantna izjava Rade Manojlović! (VIDEO) Nepoznati mladić je iskoristio priliku dok je pevačica nastupala van granica naše zemlje da joj ostavi poruke na neobičnim mestima jer do njenog broja telefona, očigledno, nije mogao da dođe.

Dragan Kadić
- Pošto je bila umorna po povratku sa mini-turneje, Rada je mislila da joj se priviđa kada je ušla u lift i videla da je ceo ispisan porukama koje su upućene njoj. Ne samo da su po ogledalu bile zalepljene ruže i papirni poljupci, a poruke napisane markerom, već je tako izgledala i unutrašnjost lifta. Iznenađena prizorom, nije ni slutila da je to samo početak, jer još veći šok je usledio kada je videla da su ulazna vrata njenog stana u istom stanju - kaže izvor blizak pevačici. ​Šuškalo se da Rada Manojlović neće produžiti ugovor sa Grandom! Sada je to sigurna stvar! (FOTO)
Rada Manojlovic
- Rada mnogo voli pažnju svojh fanova, pa i udvarača, ali je ova skupo koštala. Pošto lepak kojim su bili zalepljeni poljupci, srca i ruže po vratima nije mogao tako lako da se skine, ona je morala da angažuje majstore. Kako bi ih vratio u prvobitno stanje, stolar je morao da ošmirgla vrata i iznova ih kompletno ofarba, dok su čistačice danima pokušavale raznim hemijskim sredstvima da očiste lift - prepričava naš izvor ovu slatku muku jedne od najtražnijih pevačica na estradi.
Damir Dervišagić
Radi nije smetalo da porkomentariše ceo slučaj i slatko nasmejala. - Volim svoje domišljate fanove, samo kada ne preteruju, jer im svašta pada na pamet. Tačno je to što ste čuli, ali zaista ne znam ko je to uradio. Možda ću otkriti jednog dana. Udvarača ima, ali sam tranutno fokusirana na karijeru - kaže pevačica, iz čega zaključujemo da je nepoznati mladić džabe lepio i demolirao vrata. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.