TI SI BOLESNA OSOBA, POSLAĆU TVOJE SLIKE MEDIJIMA: Rasta napao gošću hotela, intervenisalo OSOBLJE!
Foto: Printscreen Youtube

haos u Turskoj

TI SI BOLESNA OSOBA, POSLAĆU TVOJE SLIKE MEDIJIMA: Rasta napao gošću hotela, intervenisalo OSOBLJE!

Stefan Đurić Rasta napao je Rajku Mrdak (41), gošću hotela u Beleku, gde letuje sa suprugom Anom Nikolić i ćerkom Tarom, i brutalno je izvređao zbog fotografija koje je Kurir juče objavio

Objavljeno:

Popularni reper uveren je da je pomenuta žena, koja je inače iz Crne Gore, krišom slikala i poslala fotke njega i supruge iz Turske, zbog čega ju je javno napao. Potresena Rajka javila se redakciji i ispričala kakvu je neprijatnost doživela.

- Rasta me je napao usred hotela. Počeo je da urla na mene i da me vređa najstrašnije. Bilo mi je toliko neprijatno jer prvo nisam znala o čemu je reč, a drugo, nisam u životu doživela da me neko onoliko vređa. Toliko se drao da su u jednom momentu barmeni skočili i pritekli mi u pomoć da me ne bi fizički napao. Žalio se menadžeru hotela da sam ih ja slikala i najavio da će me tužiti, a posle me je menadžer ispitivao - počinje uplašena žena za Kurir i dodaje:

Gošća hotela koju je napao Rasta
Gošća hotela koju je napao Rastafoto: Facebook

- Posebno mi je neprijatno jer sam ja svaki dan na bazenu i na plaži u njihovoj blizini, a moj apartman je preko puta njihovog. Ana me nije napadala, nije mi ništa rekla, ali se namerno skidala u toples ne bi li me izazivala da je slikam i da dokažu da sam kriva. Rasta mi je rekao da će mi se sve vratiti i kleo me je. Rekao mi je: "Dabogda ti trebale tablete za glavu, ti si bolesna osoba." Onda je on mene slikao na bazenu i pretio mi da će te slike objaviti u medijima i da ću postati slavna. Napao je i moju sestričinu, dete koje sam povela sa sobom - priča potresena Rajka.

Ekskluzivne fotografije Kurira
Ekskluzivne fotografije Kurirafoto: Kurir

Podsetimo, Kurir je juče objavio ekskluzivne fotografije na kojima su Ana i Rasta sa mezimicom, a koje su nastale na bazenu luksuznog hotela u turskom letovalištu u Beleku. Naša redakcija nije dužna da navede ime osobe koja nam je dostavila fotografije, ali napominjemo da Rajka Mrdak nema nikakve veze s tim i da ju je reper bez razloga napao.

Bonus video

NIJE NI ČUDO ŠTO IMA NAJBOLJU ZADNJICU: Pogledajte šta Dženifer Lopez radi da bi bila BOMBA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.