TUGA U LOZNICI! Estrada u suzama stigla na sahranu Sinana Sakića, porodica neutešna, potresne scene ispred porodične kuće (VIDEO)
Foto: Printscreen

poslednje zbogom

TUGA U LOZNICI! Estrada u suzama stigla na sahranu Sinana Sakića, porodica neutešna, potresne scene ispred porodične kuće (VIDEO)

Slavni pevač preminuo je 1. juna u 62. godini života, u beogradskom stanu na Dorćolu

Objavljeno: 14:56h

Među prvima u kuću žalosti odakle kreće ispraćaj pokojnog pevača stigao je Dragan Kojić Keba, a u kuću Sinanove porodice stigla je i Zorica Brunclik u pratnji supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Da izjave saučešće pevačevoj porodici stigli su i Aco Pejović, Boban Rajović i Šemsa Suljaković, koja je plakala kada je ulazila u dvorište.

Stigle su i pevačice Goca Božinovska i Zlata Petrović, koje su bile duboko potresene, a Zlata je dok se približavala Sakićevoj kući počela da plače na glas.

Pojavili su se i muslimanski sveštenici, a nakon njih pevači Dejan Matić i Kemal Malovčić.

Dragana Mirković i Mile Kitić su stigli, a iako pevač nije bio u dobrim odnosima sa preminulim kolegom, Sinanova smrt ga je duboko potresla.

On je sahranjen danas u 14 časova na muslimanskom groblju u Loznici, a dženezu je služilo 6 efendija, kao i Reisul-ulema iz Beograda i hodža iz Turske.

Pevačka legenda je na večni počinak ispraćen po islamskim običajima, a jedini izuzetak od pravila bio je to što su na sahrani bile prisutne njegova žena i ćerka.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.