JAKO BITAN OBIČAJ BIĆE PREKRŠEN NA SAHRANI SINANA SAKIĆA! Neće biti sahranjen uz rigorozna muslimanska pravila, a evo i ZAŠTO!
Foto: Zorana Jevtić

nije rigorozno

JAKO BITAN OBIČAJ BIĆE PREKRŠEN NA SAHRANI SINANA SAKIĆA! Neće biti sahranjen uz rigorozna muslimanska pravila, a evo i ZAŠTO!

Kako je porodica saopštila, na dženazi legende narodne muzike odstupiće se malo od pravila, da bi ga svi koji su ga voleli ispratili dostojanstveno

Objavljeno:

Sinan Sakić biće danas sahranjen u svom rodnom mestu, Loznici. Veliki broj prijatelj, kolega, poštovalaca njegovog lika i dela okupio se u porodičnoj kući Sakića da isprati pevača na večni počinak, dok porodica prima reči utehe.

Kako je saopšteno iz porodice, Sinan neće biti sahranjen rigorozno u skladu sa muslimanskim običajima, već se malo odstupiti od pravila. Naime, supruga Sabina i ćerka Đulkica prisustvovaće dženazi, a od pravila se odustupa i da bi ga svi koji su ga voleli ispratili dostojanstveno. Inače, na dženazi prisustvuju samo muškarci, prenosi Telegraf.

Zlata Petrović u suzama stigla na sahranu
Zlata Petrović u suzama stigla na sahranufoto: Zorana Jevtić

Slavni pevač preminuo je 1. juna u 62. godini života, u beogradskom stanu na Dorćolu posle duge borbe sa zdravstvenim problemima.

Bonus video

LETO JE ZA NJU POČELO: Anastasija se pojavila u maloj crnoj haljini, a onda se skinula u bikini! Sve gori od njenog vrelog tela! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.