BRAT DUBRAVKE MIJATOVIĆ DANAS JE OPASAN FRAJER! Klinac iz filma Tri palme za dve bitange i ribicu kida kako izgleda i svi znate ko je on! (FOTO)
Foto: Printscreen

danas devojke lude za njim

BRAT DUBRAVKE MIJATOVIĆ DANAS JE OPASAN FRAJER! Klinac iz filma Tri palme za dve bitange i ribicu kida kako izgleda i svi znate ko je on! (FOTO)

Da li se sećate dečaka iz čuvenog filma "Tri palme za dve bitange i ribicu"?

Objavljeno:

U filmu je imao samo 11 godina i glumio je brata Dubravke Mijatović, ali "lampica" će sigurno da vam se upali kada vam kažemo da se zove Marko Janketić!

Prošlo je preko 20 godina od kada je pala poslednja klapa filma Tri palme za dve bitange i ribicu u kojoj se Marko, sin čuvenog glumca Miše Janketića i Svjetlane Knežević, prvi put našao na filmu.

Danas, sa 35 godina, ima više od 40 uloga iza sebe, od kojih je 19 bilo upravo filmskih. Jednom prilikom je rekao da je zbog "Tri palme za dve bitange i ribicu" i uplovio u glumačke vode.

Neke od najznačajnihih uloga su mu u Bićemo prvaci sveta gde tumači jednu od glavnih uloga i dočarava lik oca jugoslovenske košarke Aleksandra Nikolića, film Spomenik Majklu Džeksonu, Beli, beli svet, Praktični vodič kroz Beograd, Krugovi, S/Kidanje, Bez stepenika, Kutija, Otadžbina, ali i predstavama Naši sinovi, Mali mi je ovaj grob, Bašte sljezove boje, Tartif, Derviš i smrt, Šuma, Prljave ruke, Srce jednog boksera...

Ipak, najviše smo ga zavoli u seriji "Ubice mog oca" gde tumači ulogu inspektora Mirka Pavlovića, omiljenog kolege Aleksandra Jakovljevića (Vuk Kostić).

Omiljeni kolega i najbolji prijatelj Vuka Kostića
Omiljeni kolega i najbolji prijatelj Vuka Kostića foto: Printscreen

Bonus video

NE MOGU DA MU ODOLE: Stefan Živojinović ZASVIRAO PA ZAPEVAO pesmu poznatog kolege, NIKO NIJE OSTAO RAVNODUŠAN!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.