OD SINANA SE OPROSTIO I NJEGOV NAJVEĆI DRUG: Poruka koju mu je uputio SLOMIĆE SVA SRCA NA BALKANU!
Foto: Nebojša Mandić, Dragana Udovičić

POSLEDNJE ZBOGOM

OD SINANA SE OPROSTIO I NJEGOV NAJVEĆI DRUG: Poruka koju mu je uputio SLOMIĆE SVA SRCA NA BALKANU!

Sinan Sakić biće sahranjen u ponedeljak, 4. juna u svom rodnom gradu, Loznici

Objavljeno:

Estradu i širu javnost pogodila je vest o smrti legende narodne muzike, Sinana Sakića. On je nakon duge i teške bolesti izgubio bitku za život.

Od njega su se oprostile mnoge kolege, ali i Muharem Serbezovski, čiju je pesmu "Sine moj" Sinan uvek pevao sa suzama u očima.

- Poslednji pozdrav i duboko poštovanje za Sinana Sakića. Sinane najveći druže moj. Uvek sam tvrdio da si ti mačka sa devet života, ali ovu zadnju bitku si nažalost izgubio. Svi što smo te voleli i poštovali kao pevača i čoveka smo izgubili tvojim vizuelnim nestankom iz ovog lažnog sveta. Tvoja porodica je izgubila najviše. Tvoji lični i širi prijatelji puno. Muzička estrada je siromašnija za jednu Ikonu koja je obeležila više decenija. A sada kada te nema proći će vekovi a ti Sinane ćes biti aktuelan i prošlim, i sadašnjim i budućim generacijama. Eto koliko će trajati tvoja epoha.

Niko od nas pevača nema jaću i veću vezu i interakciju sa publikom. Ničija emocija ne stiže brže do duše slušalaca. Ta emocija će ostati zauvek jer si je usadio u sve nas svojom najspecifičnijom interpretacijom i neprevaziđenim hitovima. Molim Svevišnjeg, u čijim si sada rukama da te smesti tamo gde ti je i mesto, među najboljim ljudima. Tvoja velika duša zaslužuje da tvojoj porodici, koju mnogo volim zauvek ostanem veran - napisao je njegov kolega i prijatelj na svom fejsbuk profilu.

Sinan Sakić biće sahranjen u ponedeljak, 4. juna u svom rodnom gradu, Loznici.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.