KARLEUŠA ZAPRETILA SAŠI POPOVIĆU: Duško i ja ćemo KUPITI Grand! Ovakav njegov odgovor sigurno nije očekivala!
Foto: Dragana Udovičić

NAMERAČILA SE

KARLEUŠA ZAPRETILA SAŠI POPOVIĆU: Duško i ja ćemo KUPITI Grand! Ovakav njegov odgovor sigurno nije očekivala!

Jelena kaže da joj suprugov novac nije bitan jer i ona sama odlično zarađuj

Objavljeno:

Jelena Karleuša "zapretila" je Saši Popoviću da će mu preoteti Grand produkciju i upravljati njom kako valja!

Pored toga što odlično zarađuje na nastupima, popularna pevačica uskoro će postati bogatija za skoro šest miliona evra godišnje. Naime, njen suprug, fudbaler Duško Tošić, nedavno je potpisao ugovor sa kineskim fudbalskim klubom Guangdžou RF, i to za 5,8 miliona evra! Zbog toga je Karleuša odlučila da pokrene i privatni biznis i investira pametno, pa je odlučila da nasledi Sašu Popovića i Lepu Brenu.

Saša Popović bi izgleda rado otišao u penziju
Saša Popović bi izgleda rado otišao u penziju foto: Printscreen Youtube

Na ovu ideju „mala od skandala“ došla je tokom snimanja emisije Zvezde Granda, iznervirana time što čelnik najveće muzičke produkcije u regionu nije hteo da pusti u naredni krug takmičarku za koju je Karleuša navijala. Zbog toga je JK počela da viče na Popovića i poručila mu da će ga svrgnuti sa trona na kojem je godinama.

- Slušaj, Sale, ja ću nagovoriti mog supruga da mi kupimo Grand! Onda ću ja da sedim u toj tvojoj direktorskoj stolici i odlučivaću umesto tebe - rekla mu je pretećim tonom Jelena.

Ipak, izgleda da se Popović nije previše uzrujao zbog ovih Karleušinih reči, a svojim komentarom nagovestio je da bi mu prijalo da se uskoro penzioniše.

Karleuša je izrazila želju da poseduje Grand produkciju
Karleuša je izrazila želju da poseduje Grand produkciju foto: Printscreen Youtube

- Slobodno, Jelena. Možeš odmah da sedneš u moju stolicu, predajem ti je rado. Možeš i da odlučuješ umesto mene. Samo ti i Duško dajte pare, i nema problema - rekao je šaljivim tonom Popović.

Podsetimo, kada je Tošić pre manje od mesec dana potpisao novi ugovor, spekulisalo se da će pevačica i fudbaler kupiti nekretninu u Kini. Iako ozbiljno razmišljaju o tome, Jelena kaže da joj suprugov novac nije bitan jer i ona sama odlično zarađuje. Pre nekoliko meseci pevačica je u Zvezdama Granda otkrila da se ponekad dešava i da na mesečnom nivou zaradi više od Duška. Sva je prilika da će je on ubrzo prešišati, ali najvažnije je da sve ostaje u porodici!

Bonus video NEVERNE BEBE OTVORILE DRUGO VEČE IMPERO MUSIC WEEK FESTIVALA: Na ovoj zemlji od stakla i požude mi gorimo u plamenu... PUBLIKA NA NOGAMA!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.