OGLASIO SE MILIĆ VUKAŠINOVIĆ POSLE POKUŠAJA SAMOUBISTVA ĆERKE MAJE: Od njegovih reči boli srce
Foto: Printscreen/ Facebook/ Maja Avdibegović

JOŠ UVEK JE SVE SVEŽE

OGLASIO SE MILIĆ VUKAŠINOVIĆ POSLE POKUŠAJA SAMOUBISTVA ĆERKE MAJE: Od njegovih reči boli srce

Prema njegovim tvrdnjama, tridesetpetogodišnja Maja je upala u kandže narkotika, sa kojima se bori poslednjih godina

Objavljeno:

Nakon što je u javnosti odjeknula vest da je ćerka Milića Vukašinovića, Maja Avdibegović, pokušala da se ubije, njen otac je izuzetno uplašen za zdravlje svoje ćerke.

Naime, kako je za Blic izjavio bivši bubnjar Bijelog dugmeta i frontmen Vatrenog poljupca, on se sprema da sutra otputuje u Sarajevo i poseti ćerku, koja je prema njegovim tvrdnjama usled narkomanske krize pokušala da izvrši samoubistvo.

- Dobio sam sinoć informaciju šta se dogodilo. U kontaktu sam sa njenom majkom, jer je Maja u bolnici i tamo nema telefon. Nisam imao mogućnosti da se čujem sa njom. Da se razumemo, ovo se nije dogodilo prvi put, ovakve situacije sam doživljavao i ranije kada je Maja u pitanju. Tačnije, to se uvek događa kada krizira i ne bih voleo da o tome govorim javno. Razumite me, da mi kao ocu nije lako zbog svega ovoga - rekao je Milić.

Prema njegovim tvrdnjama, tridesetpetogodišnja Maja je upala u kandže narkotika, sa kojima se bori poslednjih godina.

- Zbog narkotika se sve ovo dešava, šta će biti drugo. Ona je dugogodišnja narkomanka, to se kod nje javlja kada god je kriza. Onda se dešavaju ove stvari. Njena majka je bolesna i nepokretna. Idem sutra u Sarajevo, pa ću videti šta se dešava. Bilo je ovog i pre. Njenoj majci nisu ni javili šta se desilo, to se desilo juče, sve je ovo sveže još - završio je Vukašinović.

Bonus video ZAUVEK U NAŠIM SRCIMA: Igor Kojić se oprostio sa Sinanom Sakićem, ovaj snimak će vam naterati suze na oči!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.