AKO SE JEDNOM NE VRATIM: Ovo je NAJTUŽNIJA pesma Sinana Sakića koja je slutila KRAJ (VIDEO)
Foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

PRETUŽNO

AKO SE JEDNOM NE VRATIM: Ovo je NAJTUŽNIJA pesma Sinana Sakića koja je slutila KRAJ (VIDEO)

Sinan je 27. aprila primljen u bolnicu, gde je ustanovljeno da mu je neophodna transplantacija jetre, pošto su prethodno ugrađeni stentovi u žučne kanale bili samo privremeno rešenje

Objavljeno: 23:30h

Danas je u 62. godini života preminuo legendarni pevač Sinan Sakić, izvođač mnogih vanvremenskih hitova, ali jedne od najtužnijih pesama koja potresno zvuči kao najava kraja i poruka svima koji su sa ogromnom tugom dočekali ovu vest.

Pesma počinje rečima „Ako se jednom ne vratim...“, a Sinan ju je pevao sa posebnom emocijom koja nikada nije izostajala na njegovim nastupima.

Reč je o hitu „Život da stane ne sme“, koji nosi snažnu motivacionu i emocionalnu poruku, a ujedno je i jedna od najtužnijih Sinanovih pesama.

Ovde možete poslušati pesmu:

Ovde pogledajte kako je to zvučalo uživo i sa kakvom je emocijom Sinan pevao:

Sinan Sakić rodio se u Loznici 13. oktobra 1956. godine. Karijeru je počeo pesmama „Rastanak kraj reke“ i „Sreli smo se mnogo kasno“ 1978. godine.

Do 2017. godine Sakić je izdao 29 muzičkih albuma. Među prvim hitovima bile su pesme „Miko, druže moj“ i „Janičar“ sa albuma iz 1982. godine.

Sarađivao je tokom osamdesetih i devedesetih sa muzičkom izdavačkom kućom Južni vetar. Njegovi najveći hitovi po kojima je prepoznatljiv su „Ej od kad sam se rodio“, „Sudbina me na put šalje“, „Zaljubljen u tebe“, „Izađi na pet minuta“, „Reci sve želje“ i još mnogo drugih pesama.

Pesmu „Sabina“ posvetio je svojoj ženi Sabini sa kojom se oženio 29. juna 1981. godine.

Održao je nekoliko antologijskih koncerata na stadionu Tašmajdan u Beogradu.

Poslednjih godina karijere se manje pojavljivao na estradi.

Sinan Sakić je imao četvoro dece, tri sina i kćerku, kao i dva sina iz Sabininog prvog braka.

Podsetimo, Sinan je 27. aprila primljen u bolnicu, gde je ustanovljeno da mu je neophodna transplantacija jetre, pošto su prethodno ugrađeni stentovi u žučne kanale bili samo privremeno rešenje.

Umro je danas u ranim jutarnjim časovima, ostavljajući brojne fanove u suzama i sa svojim pesmama kao utehom.

Bonus video JECAJI ISPRATILI SINANA U LOZNICU: Izgubili smo velikog prijatelja i umetnika... Čim mi je Sabina javila DOLETEO SAM U STAN

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.