IZA SERIJE SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA KRIJE SE STRAŠNA PRIČA: Kad smo čuli šta se 288 dana dešavalo Radošu Bajiću preseo nam je život! (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić

serija koju srbija obožava

IZA SERIJE SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA KRIJE SE STRAŠNA PRIČA: Kad smo čuli šta se 288 dana dešavalo Radošu Bajiću preseo nam je život! (FOTO)

Serija "Selo gori, a baba se češlja" je postigla najveću moguću gledanost na medijskom prostoru Srbije i eks Jugoslavije

Objavljeno:

Radoš Bajić je celu Srbiju ostavio bez daha svojom ultra popularnom serijom Selo gori, a baba se češlja. Ovaj projekat je dobio zavaljujući svojoj supruzi Mileni, a nije znao da će sa raznih strana dobiti odlične kritike i neverovatne reakcije.

Mnoge porodice s u u ovoj seriji pronašle utehu, pogotovo one čiji su se članovi porodice suočavali sa opakom bolešću kao što je kancer.

Radoš je rekao kako mu je drago da je ohrabrio mnoge žene koje su se borile sa ovom opakom bolešću s obzirom da je i njegova supruga imala kancer dojke.

Radoš sa svojom suprugom koja se danas oseća bolje nego ikad
Radoš sa svojom suprugom koja se danas oseća bolje nego ikad foto: Nemanja Pančić

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je ranije Radoš Bajić za medije.

Bonus video

VOLI NJEN MIRIS, PA JE POSETIO: Relja Popović našao lek za NOSTALGIJU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.