TELEĆE GRUDI, SILIKONI, PET SIJALICA... Otkrivamo BIZARAN SPISAK FISKALNIH RAČUNA zbog kojih Luka traži novac od Nataše! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

Ma, ovo morate da pročitate!

TELEĆE GRUDI, SILIKONI, PET SIJALICA... Otkrivamo BIZARAN SPISAK FISKALNIH RAČUNA zbog kojih Luka traži novac od Nataše! (FOTO)

Pevačicin muž je uz tužbu za razvod priložio račune kao dokaz da je plaćao hranu i piće u restoranima

Objavljeno:

Nataši Bekvalac je stigla tužba u kojoj njen suprug Luka Lazukić, za koga tvrdi da ju je prebio, navodno od nje traži da mu prepiše pola imanja u Čeneju i pola stana na Dedinju, kao i sve ostalo što poseduje i što je tokom života stekla ili novac u vrednosti od više stotina evra.

Kao razlog za ovako šokantan potez naveo je ulaganja tokom bračne zajednice, a najbizarnije od svega jeste što je Luka priložio apsolutno sve račune koje je čuvao otkako je stupio u brak sa pevačicom.

Zvuči neverovatno, ali Lazukić je izgleda sačuvao gotovo svaki fiskalni račun iz restorana, za avio-karte, iz apartmana u Grčkoj, kafića, iz prodavnica...

Ovako izgleda bizaran spisak stvari zbog kojih Luka traži novac od Nataše:

- Luka je u tužbi naveo da želi da mu Nataša vrati novac za ceđenu pomorandžu, silikone i provodnike za kuću, teleće grudi koje su jeli u restoranu, cezar salatu, pet sijalica od po 40 dinara, ali i za avio-karte za Atinu i boravak tamo. Račun za provodnik koji je svojevremeno kupio je 3.484 dinara, dok je račun u kafiću bio 6.030 dinara. Pet sijalica za stan koštalo je po 40 dinara, tačnije ukupno 200. Takođe, 2.850 dinara dao je u prodavnici na foliju i silikon za kuću. Ovo je po mišljenju mnogih najbizarnija stvar koju jedan bivši muž može da traži od nekadašnje supruge, koju je brutalno pretukao a sa kojom ima ćerku. Ono što je ostavilo u čudu čitavu porodicu Bekvalac jeste da je Luka ipak bio u stanju da pevačici, koja je verovala da je ova ljubav prava, radi iza leđa i na taj način jednog dana želi da joj život pretvori u pakao - objavio je jedan korisnik na Tviteru.

Bonus video

POČASTILA MUŠKARCE: Dejana Živković izbacila grudi u prvi plan!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.