BILA JE MALOLETNA KAD JE ZAVELA NIKOLU ĐURIČKA: Glumica iz filma Nataša bavi se nečim što nema veze s glumom, a evo KAKO IZGLEDA danas (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

BILA JE MALOLETNA KAD JE ZAVELA NIKOLU ĐURIČKA: Glumica iz filma Nataša bavi se nečim što nema veze s glumom, a evo KAKO IZGLEDA danas (FOTO) (VIDEO)

Tijana je osvojila brojne nagrade, od kojih se posebno izdvaja „Zlatna arena“ za najbolju žensku ulogu koju je dobila u Puli

Objavljeno:

Svi koji ste gledali film "Nataša", našeg reditelja i glumca Ljubiše Samardžića sigurno se sećate glumice Tijane Kondić, koja je tumačila glavnu ulogu.

Film koji priča priču buntovne ćerke koja pokušava da razotkrije ko joj je ubio oca koji je bio policajac doživeo je pravi uspeh 2001. godine, a isti je bio polazna tačka za Tijaninu glumačku karijeru.

Osvajala je brojne nagrade
Osvajala je brojne nagrade foto: Printscreen

Kada je Samardžić tražio djevojčicu koja bi tumačila Natašu, Tijana je bila još u gimnaziji. Lovci na talente uočili su ovu riđokosu lepoticu, te je baš ona u moru devojčica odabrana za ovu ulogu.

Tijana u filmu glumi sedamnaestogodišnjakinju koja po svaku cenu želi da sazna ko je ubo njenog oca, koji je bio policijski inspektor i kreće u dečju osvetu.

Tijana je dva puta pokušavala da upiše Fakultet dramskih umetnosti, da bi nakon toga upisala književnost
Tijana je dva puta pokušavala da upiše Fakultet dramskih umetnosti, da bi nakon toga upisala književnost foto: Printscreen

Ne znajući na koju stranu da se opredeli, u dilemi između ljubavi prema Marku, oženjenom prodavcu iz knjižare (koga glumi Nikola Đuričko), i neplanirane zaštite koju joj nudi Markov drug Kiza, okoreli kriminalac, ona sve više tone.

Film je doživeo veliki uspeh, a Tijana je osvojila brojne nagrade, od kojih se posebno izdvaja „Zlatna arena“ za najbolju žensku ulogu koju je dobila u Puli.

Nakon toga osvojila je i nagrade na filmskom festivalu u Sopotu, zatim na 30. filmskom festivalu u Herceg Novom i na 36. filmskom susretu u Nišu.

Nakon Nataše, Tijana je glumila i u filmovima "Bumerang" i "Ledina".

Nakon gimnazije Tijana je nekoliko puta pokušavala da upiše Fakultet dramskih umetnosti, ali nije uspela.

Razočarana, upisuje Filološki fakultet i nestaje sa scene.

Danas se posvetila multimedijalnim izložbama inspirisanim književnošću.

Tijana Kondić danas ima 33 godine, a podsetite se kako je izgledala u filmu „Nataša“.

Bonus video VESELI SE I DOMAĆIN: Kemiš zaigrao pored bazena!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.