Duško Tošić potpisao MILIONSKI UGOVOR sa Kinezima, a Karleuša donela VAŽNU ODLUKU u vezi sa tim (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

PODRŽAVA MUŽA

Duško Tošić potpisao MILIONSKI UGOVOR sa Kinezima, a Karleuša donela VAŽNU ODLUKU u vezi sa tim (VIDEO)

Pevačica je svojevremeno izjavila kako su i ona i devojčice navikle na život sa koferima, i da njima to uopšte ne pada teško

Objavljeno:

Jelena Karleuša, čiji se suprug fudbaler Bešiktaša, Duško Tošić, uskoro seli za Kinu, kaže da nema nameru da se preseli u ovu azijsku državu, ali tvrdi da velika udaljenost neće pokvariti njihov odnos.

Popularni sportista potpisaće ugovor za kineski fudbalski klub "Gvangdžuom R&F", i to za godišnju platu od 5,8 miliona evra. Iako mnogi nagađaju da će Jelena sa ćerkama Atinom i Nikom otići tamo, kako bi bile bliže Dušku, ona tvrdi da nema nameru da zapostavi svoju karijeru.

Jelena mu je najveća podrška i prati ga svuda
Jelena mu je najveća podrška i prati ga svuda foto: Printscreen Instagram

S druge strane, Karleuša naglašava da se njen brak neće naći u krizi, jer njena i Duškova ljubav ne poznaje granice.

- Gde god Duško da igra, to ne remeti moje poslovne aktivnosti jer sam uvek prisutna i u Beogradu i tamo gde se klub nalazi. Od Nemačke i Francuske, Španije ili Turske, pa i do Kine ili Amerike, ja sam neko ko je stalno u avionu - rekla je Jelena za Kurir.

Pevačica je svojevremeno izjavila kako su i ona i devojčice navikle na život sa koferima, i da njima to uopšte ne pada teško.

Bonus video ALBANCI KAŽU DA JE KARLEUŠA NAJVEĆA ZVEZDA: Sebe smatram kosmopolitom, ne delim ljude po veri i nacionalnosti

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.