AUSTRALIJSKA TINA TARNER KOJA OPASNO IZGLEDA: Zbog ove devojke svi gledaoci Evrovizije prestali su da dišu na tri minuta! (VIDEO)
Foto: Printscreen

skidamo joj kapu

AUSTRALIJSKA TINA TARNER KOJA OPASNO IZGLEDA: Zbog ove devojke svi gledaoci Evrovizije prestali su da dišu na tri minuta! (VIDEO)

Ona je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih pevačica u Australiji i šire

Objavljeno:

Džesika Mauboj nastupila je kao četvrti predstavnik Australije na Pesmi Evrovizije, ali joj nastup na evrovizijskoj sceni nije debitantski. Ona je već nastupala na evrovizijskoj sceni 2014. godine u Kopenhagenu, ali u revijalnom programu druge polufinalne večeri.

To je bila polazna tačka da se Australija nađe u zvaničnom takmičarskom programu Evrovizije već sledeće godine u Beču.

Džesika Mauboj je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih pevačica u Australiji i šire. Karijeru je započela u talent-šouu Idol. Pet njenih albuma nalazi se na listi 10 najprodavanijih, ima više od 158 miliona pregleda na onlajn platformama i preko 37 miliona pregleda na Jutjubu.

Dobitnica je i nekoliko značajnijih muzičkih nagrada, među kojima su i dve MTV nagrade Best Australian Act. Bila je članica žirija australijske verzije muzičkog rijalitija The Voice, a glumila je i na filmskom platnu.

Džesika je večeras nastupila sa kompozicijom "We Got Love" i ne možemo da ne primetimo da malo podseća nastupom na Tinu Tarner.

Bonus video

U ZNAK PODRŠKE PREDSTAVNICIMA SRBIJE NA EVROVIZIJI: Fontana na Slaviji 3 sata vrti pesmu Sanje Ilića i Balkanike! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.