Zbog bahaćenja je izbačen iz serije koja je zaludela Srbiju, a sada je NAJPOŽELJNIJI HRVATSKI ZAVODNIK zaveo 16 godina mlađu pevačicu! (FOTO)
Foto: Printscreen

frajer i po

Zbog bahaćenja je izbačen iz serije koja je zaludela Srbiju, a sada je NAJPOŽELJNIJI HRVATSKI ZAVODNIK zaveo 16 godina mlađu pevačicu! (FOTO)

Drama koja je za kratko vreme osvojila publiku u Srbiji ostala je bez jednog od glavnih likova i to zbog njegovog bahatog ponašanja na setu

Objavljeno: 10:38h

Popularni zavodnik iz hrvatskih sapunica, Ivan Herceg, skrenuo je pažnju domaće javnosti kada je krajem prošle godine dobio otkaz na snimanju serije "Čista ljubav". Drama koja je za kratko vreme osvojila publiku u Srbiji ostala je bez jednog od glavnih likova i to zbog njegovog bahatog ponašanja na setu.

Kolege su tvrdile da je sa njim bilo i te kako teško sarađivati, a glumac nije želeo da komentariše napuštanje ove sapunice.

Što se Ivanovog privatnog života tiče, markantni glumac se nakon veza s brojnim poznatim Hrvaticama prebacio na Mariborčanku, koja mu je navodno osvojila srce još krajem januara ove godine.

Herceg je, kako prenose hrvatski mediji, snimljen u društvu Nine Doneli, pevačice koja se pokušava probiti na muzičku scenu u Hrvatskoj.

Story piše da su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, te da su zajedno već tri meseca.

Pevačica se hrvatskoj publici predstavila više puta, a na CMC festivalu 2016. godine osvojila je i nagradu za debitantkinju godine.

Bonus video

ISMET NUNO ARNAUTALIĆ PODELIO NIKAD OBJAVLJENU PESMU INDEXA: Sve godine su proletele u jednom trenu, NAVIRU SEĆANJA...kroz maglu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.