Techno večera: Marko Nastić okupio 30 di džejeva koji nastupaju na Retrospektaklu!
Foto: Promo

LUDILO

Techno večera: Marko Nastić okupio 30 di džejeva koji nastupaju na Retrospektaklu!

Retrospektakl definitivno nije rejv na kakav ste navikli, već jedinstveno muzičko putovanje koje obeležava ne samo Markov jubilej već svih nas koji volimo elektronsku muziku

Objavljeno: 16:44h

Pred Retrospektakl, događaj kojim obeležava 20 godina karijere, naš najpoznatiji di džej Marko Nastić priredio je večeru za svih 30 izvođača koji će s njim nastupati 19. maja u Centralnom magacinu Luke Beograd. ​

Ekipa koja je na noge postavila domaću scenu elektronske muzike, sakupila se u jednom beogradskom lokalu, gde su, uz sjajnu hranu i vino, diskutovali o trakama koje će b2b vrteti s Markom tokom osmočasovnog seta.

Ovaj susret bio je, zapravo, zagrevanje pred event i razmena energija među di džejevima koji se dugo nisu videli u ovom sastavu i broju!

Retroskepktakl počinje u 2017. iz koje se vraćamo u 1997. godinu - kada je Marko počeo karijeru, pri čemu će se na svakih 20 minuta smenjivati po jedna godina i u njoj po četiri najveća klupska hita koja su obeležila tu godinu – dakle, numere koje svi volimo i pamtimo.

Retrospektakl definitivno nije rejv na kakav ste navikli, već jedinstveno muzičko putovanje koje obeležava ne samo Markov jubilej već svih nas koji volimo elektronsku muziku.

Ceo #Retrospektakl lineup pogledajte na zvaničnoj FB strani eventa.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.