PORODIČNE DRAME SRPSKE ESTRADE: Ne komuniciraju s OČEVIMA, proćerdali joj 20.000 evra, a kad vidite kako je jedna pevačica SAHRANILA svoju majku...
Ana Sević, Foto: Damir Dervišagić

PORODIČNI PROBLEMI

PORODIČNE DRAME SRPSKE ESTRADE: Ne komuniciraju s OČEVIMA, proćerdali joj 20.000 evra, a kad vidite kako je jedna pevačica SAHRANILA svoju majku...

Mnogi od njih nisu u dobrim odnosima sa roditeljima, neki čak i ne razgovaraju godinama

Objavljeno:

Poznate ličnosti nisu imune na porodične drame i to što su slavni ne znači da je u njihovim porodicama sve u redu. Mnogi od njih nisu u dobrim odnosima sa roditeljima, neki čak i ne razgovaraju godinama.

Ana Sević

Ana Sević
Ana Sević foto: Damir Dervišagić

Ana Sević uvek emotivno govori o porodici, a jedina osoba o kojoj ne priča je njen otac. Iako je od početka karijere do sada dala veliki broj intervjua, pevačica nikada nije pomenula svog oca koji nije bio uz nju dok je odrastala.

Ana Kokić

Ana Kokić
Ana Kokić foto: Damir Dervišagić

Pevačica već godinama nije u kontaktu sa ocem Stevom, koji još nije upoznao njene ćerke, Ninu i Teu. Ana je prekinula svaki kontakt kada je on napustio njenu majku Branku i ostavio je samu sa dve ćerke.

Kristina Kovač

Kristina Kovač
Kristina Kovač foto: Dragana Udovičić

Pevačica je pre nekoliko godina iznenadila sve kada je na društvenoj mreži objavila status odnosa sa sestrom Aleksandrom: "Ja sam svoju najbližu sestru izgubila negde 1996. Ona mene danas". Ta objava je naljutila i njenog oca Kornelija i sestru Anju.

Tanja Savić

Tanja Savić
Tanja Savić foto: Damir Dervišagić

Pevačicva je godinama u svađi sa roditeljima zbog para koje je dala njima kako bi završili kuću, u koju je trebalo da se iz Australije vrati sa decom. Ona im je navodno ostavila 20.000 evra da srede kuću, a oni su sve potrošili.

Zlata Petrović

Zlata Petrović
Zlata Petrović foto: Dragan Kadić

Petrovićeva je izjavila jednom prilikom da zbog kocke nije imala mnogo ljubavni ni sreće i da je njena majka bila pasionirani kockar, koju je ček i sahranila sa špilom karata.

Bonus video MUZIČKA ČESTITKA SAŠE MATIĆA: Evo kako je čestitao Kuriru 15. rođendan...

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.