GDE JE NESTALA vatrena crvenokosa iz filma Sivi kamion crvene boje? Više ne živi u Srbiji, ali kad vidite kako danas izgleda, PAŠĆE VAM VILICA (FOTO)
Sivi kamion crvene boje jedna je od omiljenih domaćih komedija, Foto: prentscreen/youtube/ Gox

NEKAD I SAD

GDE JE NESTALA vatrena crvenokosa iz filma Sivi kamion crvene boje? Više ne živi u Srbiji, ali kad vidite kako danas izgleda, PAŠĆE VAM VILICA (FOTO)

Aleksandra je jedno vreme živela u Londonu, gde je radila na otvaranju agencije za glumce iz bivše Jugoslavije i istočne Evrope

Objavljeno:

Sivi kamion crvene boje je jedna od omiljenih domaćih komedija, a Rastka i Suzanu ste obožavali. Neposredna, urbana i opuštena Suzana je jedan od omiljenih ženskih likova u domaćoj kinematografiji, a ta uloga je proslavila glumicu Aleksandru Balmazović, koju odavno nismo imali priliku da vidimo u domaćim bioskopima.

Mnogi ovaj film pamte po Aleksandri Balmazović
Mnogi ovaj film pamte po Aleksandri Balmazović foto: Printscreen Youtube

Aleksandra danas živi i radi u Sloveniji. Istovremeno je angažovana i u pozorištu i na filmu, a sarađavila je i sa Nikolom Kojom.

Aleksandra je jedno vreme živela u Londonu, gde je radila na otvaranju agencije za glumce iz bivše Jugoslavije i istočne Evrope, a 2014. godine je propustila rad na jednoj domaćoj seriji.

Aleksandra danas živi u Sloveniji
Aleksandra danas živi u Sloveniji foto: Printscreen Youtube

Igrala je i u dva slovenačka filma, „Lazar“ i „Julija in Alfa Romeo“, a 2011. igrala je sa Nikolom Kojom u filmu „Stanje šoka“.

Bonus video Espreso Tviter - Danijel Pavlović

(Espreso.co.rs/ ddl.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.