Kao Arkan i Ceca! Evo zašto su raskinuli Veljko i Maša! (FOTO)

Iver ne pada daleko od klade!

Kao Arkan i Ceca! Evo zašto su raskinuli Veljko i Maša! (FOTO)

O raskidu Maše i Veljka se dosta pričalo prošle nedelje, ali niko nije znao šta je dovelo do kraha veze
Objavljeno: 18:54h

Iako je tokom novogodišnjih praznika sve izgledalo idilično između Maše i Veljka, ovaj mladi par je, ako je sudeći po društvenim mrežama, raskinuo čim se vratio sa Kopaonika. Brat Vavića vozio Cecinog sina kad se slupao! (FOTO) Naime, Terzićeva je samo nekoliko dana po povratku sa odmora na kom je bila sa Veljkom obrisala sve njegove fotografije sa Instagrama. O njihovom raskidu se pričalo cele prošle nedelje, ali se mladi par do sada nije oglasio.

No, jedna Mašina drugarica je ipak rešila da progovori u ime dvoje zaljubljenih i otkrije nam razlog njihovog raskida. Problemi u raju! Maša i Veljko opet raskinuli? (FOTO) - Sve je to zbog Veljkove ljubomore. Bolesno je ljubomoran, a još više otkako se preselio u Banjaluku. Maša mu nikada nije davala povoda za sumnju, ali on je mnogo zaljubljem u nju i kada nisu zajedno, potpuno je opterećen time gde je ona, sa kim je, šta radi. Iako zna sve njene drugove, stalno joj prebacuje što se viđa s njima, što izlazi. Maša mnogo pati zbog toga. Više nije mogla da izdrži, pala je velika svađa i raskinuli su - rekla je Mašina drugarica.

Veljko može da glumi opasnog momka koliko hoće, ali ovo je dokaz da će uvek biti mali Cecin sin! A ova Veljkova ljubomora, dosta podseća na Arkanovu. Naime, poznato je i da je Arkan bio veoma ljubomoran i da nije dozvoljavao nikome da priđe Ceci, pa onda možda ne čudi što je i Veljko pokupio tu osobinu. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.