DA LI ĆERKA POZNATOG MUZIČARA IMA NAJDUŽE NOGE KOJE STE VIDELI?! Objavila IZAZOVNU fotku, pa zapalila društvene mreže (FOTO)
Hana Huljić se, kao i njen tata, bavi muzikom, Foto: Printscreen/ Instagram/ hana.huljic

MOGLA BI I MANEKENKA DA BUDE

DA LI ĆERKA POZNATOG MUZIČARA IMA NAJDUŽE NOGE KOJE STE VIDELI?! Objavila IZAZOVNU fotku, pa zapalila društvene mreže (FOTO)

Poslednja fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu pokazuje da mlada Splićanka ima duge, vitke noge, kao stvorene za modnu pistu

Objavljeno: 14:01h

Najmlađa članica muzičke porodice Huljić, 27-godišnja Hana, diplomirala je na Umetničkoj akademiji u Splitu i kako je ranije sama govorila, velika joj je želja da se bavi komponovanjem, a posebno bi htela da stvara mjuzikle.

Njena karijera je već krenula u tom smeru, pa je za jednu lutkarsku predstavu sama napisala muziku i stihove. Ukoliko se ćerka jednog od najpopularnijih muzičara, tekstopisca i muzičkog producenta na ovim prostorima, Tončija Huljića odluči za neku drugu karijeru, verujemo da bi jako dobro prošla u manekenskim vodama.

?

A post shared by Hana (@hana.huljic) on

Poslednja fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu pokazuje da mlada Splićanka ima duge, vitke noge, kao stvorene za modnu pistu.

"Ne znam šta je lepše u ovom prizoru, nebo, more ili ti", "Noge do poda", komentari su koje je Hana zaslužila ispod fotografije s plaže.

Na vitkoj liniji pozavidele bi joj mnoge manekenke. Lepa Hana prošle jeseni je zaplivala i pevačkim vodama, otpevavši duet sa Petrom Grašom, "Srce za vodiča".

Bonus video POTPUNO PRIRODNA, A SEKSI DO BOLA: Ana Sević snimila bujne grudi u bikiniju iz svakog ugla!

(Espreso.co.rs/ Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.