Svi smo znali da je žena Đorđa Balaševića bomba, ali sad kad smo je videli razgolićenu ne možemo da dođemo sebi od šoka! (FOTO)
Svugde zajedno, Foto: Marina Lopičić

izgleda kao da ima 20 godina

Svi smo znali da je žena Đorđa Balaševića bomba, ali sad kad smo je videli razgolićenu ne možemo da dođemo sebi od šoka! (FOTO)

Slavni kantautor upoznao je mladu Zrenjaninku Oliveru Savić, našu bivšu reprezentativku u sportskoj gimnastici nenadano

Objavljeno: 14:12h

Olivera i Đorđe Balašević u braku su 35 godina, i važe za jedan od najskladnijih poznatih parova sa naše javne scene. Ljubav koja se rodila pred malim ekranima, krunisana je brakom tajno, bez velike pompe, usred radne nedelje.

Olivera je napunila 58. godina, a njena starija ćerka Jovana Balašević podelila je majčinu sliku na kojoj ona izgleda i te kako seksi.

foto: Printscreen/Instagram

- To su uvek za nas divni povodi, praznici. Već šest godina imam svoju porodicu pa nisam toliko učestovala u procesu organizacije. Njih troje, Beba, Aleksa i tata su organizovali prigodu. Kod nas se tradicionalno radi sve u ponoć, sve je jako nepredvidivo kada su u pitanju slavlja kod nas. Tata uvek spremi neki govor - kaže Jovana Balašević.

Bonus video

O OVOJ BOLNOJ TEMI NIKAD NIJE HTELA DA PRIČA: Ceca je izgubila bebu pre nego što je ostala trudna sa Veljkom, a da bi dobila decu sa Arkanom, odlučila se da uradi ovo što je sve ŠOKIRALO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.