SRCE JE BOLI OD TUGE: Ćerka Sinana Sakića UPUTILA POTRESNU poruku ocu koji je U BOLNICI!
Foto: Dragana Udovičić

zdravstveni problemi sa sinanom

SRCE JE BOLI OD TUGE: Ćerka Sinana Sakića UPUTILA POTRESNU poruku ocu koji je U BOLNICI!

On će tu i ostati sve dok operacija ne bude obavljena, a njegova supruga Sabina i ćerka Đulkicanadaju se najboljem ishodu

Objavljeno:

Pevač narodne muzike, Sinan Sakić, već izvesno vreme ima zdravstvene probleme zbog kojih je pre nekoliko dana primljen u bolnicu gde ga čeka transplatacija jetre. On će tu i ostati sve dok operacija ne bude obavljena, a njegova supruga Sabina i ćerka Đulkicanadaju se najboljem ishodu.

Upravo je Đulkica na svom Instagram profilu uputila ocu potresnu poruku kako bi mu pružila snagu da izdrži jer ona još nije spremna na to da ga izgubi:

Život svoj ne volim ko tebe ja, život moj bez tebe samo stvar je prolazna, bez tebe se na mom dlanu ne vidi život moj i zato nikad ne idi - napisala je ona.

Ovo si inače reči pesme Dragane Mirković i Daniela Đokića, a pored toga, Đulkica je podelila i nekoliko fotografija iz detinjstva.

foto: printscreen instgram
foto: printscreen / Instagram /

Kada će tačno biti izvršena transplatacija Sinanu Sakiću, nije poznato, ali nema sumnje da je potrebno da se to učini što pre, s obzirom na to da ono što je ranije preduzeto nije bilo trajno rešenje.

Bonus video: O OVOJ BOLNOJ TEMI NIKAD NIJE HTELA DA PRIČA: Ceca je izgubila bebu pre nego što je ostala trudna sa Veljkom, a da bi dobila decu sa Arkanom, odlučila se da uradi ovo što je sve ŠOKIRALO

(Espreso.sr/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.