Glumica Srna Lango zgrozila je sve statusom o patrijarhu Pavlu: NAŠ NAROD BRZO ZABORAVLJA, ALI NJENE REČI SE I DALJE PAMTE (FOTO)
Glumica je napadnuta zbog iznošenja svog stava, Foto: Damir Dervišagić

pretili su joj svi

Glumica Srna Lango zgrozila je sve statusom o patrijarhu Pavlu: NAŠ NAROD BRZO ZABORAVLJA, ALI NJENE REČI SE I DALJE PAMTE (FOTO)

Glumici su tada upućene ozbiljne pretnje, a saslušana je i u policiji

Objavljeno:

Glumica Srna Lango, koja je glumu diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića, prvu ulogu ostvarila je 1994. godine u seriji "Srećni ljudi". Nakon toga, mahom je igrala u pozorišnim predstavama, a njenom najpoznatijom ulogom smatra se Sofija iz serije "Jelena", u kojoj tumači ljubavnicu tadašnjem stvarnom mužu Irfanu Mensuru.

Glumica je pre dve godine napravila opštu pometnju na Fejsbuku objavivši status u kojem je kritikovala predlog da se pokojni patrijajarh Pavle proglasi svecem.

Ona je tada napisala da, ako on treba da se proglasi svecem, to treba da se uradi i sa čitavom Srbijom.

- Svetac jer je išao tramvajem i retko jeo? Možda je i češće jeo al ga hteo metabolizam, ne znam. Pa, da proglasimo onda celu Srbiju konačno svetom, sve ponaosob, jerbo mislim da i ređe jedu a gradskim prevozom taljigaju svakako. O blagosiljanju mržnje onomad uz kandilo, da ne počinjem. Čuj, svetac - napisala je glumica i navukla gnev jednog dela javnosti koji je osudio njen stav.

Status koji je izazvao veliku polemiku u javnosti
Status koji je izazvao veliku polemiku u javnosti foto: Printscreen

Nakon brojnih kritika, Srna je obrisala ovu poruku, ali su uvrede i pretnje nastavile da joj pristižu.

Bonus video

Intervju sa glumcem Milošem Đurovićem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.