USKAKALA JE U KREVET S KIM GOD JE STIGLA I ZAVODILA OŽENJENE: Otišla je u Njujork, a danas srpska glumica izgleda kao avion (FOTO)
Jelena u "Lisicama" igra promiskuitetnu devojku, Foto: Printscreen

sećate se nje?

USKAKALA JE U KREVET S KIM GOD JE STIGLA I ZAVODILA OŽENJENE: Otišla je u Njujork, a danas srpska glumica izgleda kao avion (FOTO)

Staša je svoje probleme obično iznosila taksistima, a sa jednim od njih otišla je u krevet pošto joj je rekao da je lepa i da bi je rado oženio

Objavljeno:

Glumica Jelena Stupljanin proslavila se pred televizijskom publikom u seriji "Lisice". Te 2002. godine sve nas je osvojila simpatična riđokosa Staša koja je glumila vickastu devojku večito zaljubljenu u pogrešne muškarce.

Staša je stalno igrala na kartu bespomoćnog treptanja, smeškanje i prenemaganja. Iz nepoznatih razloga, privlačili su je isključivo oženjeni muškarci sa kojima je olako završavala u krevetu, a koji su je osvajali jednom i po rečenicom, najčešće bazirom na konstataciji "Kako si lepa" ili "Kako si neshvaćena“.

Žika, Staša, Damir - Lisice reunion 2017/2018 ❤ #brodplovizabeograd

A post shared by Jelena Stupljanin (@jelenastupljanin) on

Nakon serije, Jelena je paralelno gradila karijeru u Srbiji i Americi. Dugih 11 godina bila je u Njujorku, a onda se vratila u Srbiju gde je pozorišna publika mogla da je gleda u mnogim predstavama.

Ne znamo kako joj je to pošlo za rukom, ali Staša danas, 16 godine kasnije izgleda bolje nego ikada.

#belgradefashionweek #theothernight #openingnight

A post shared by Jelena Stupljanin (@jelenastupljanin) on

Figuru je dovela do savršenstva, a njen šarm samo je vremenom sve više došao do izražaja.

Bonus video

CELA JUGOSLAVIJA JE PLAKALA ZA NJIM: Stihovi koji su uklesani na grobu Neše Leptira kriju TAJNU od koje ćete se NAJEŽITI

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.