Brenini sinovi & Aleksandra: Poznata pevačica nije u vezi s Viktorom, već sa njegovim bratom?

Rokada! Ko tu koga?

Brenini sinovi & Aleksandra: Poznata pevačica nije u vezi s Viktorom, već sa njegovim bratom?

Već duže vreme "Grandova" pevačica, Aleksandra Prijović, posećuje Beninu vilu na Bežanijskoj Kosi. Međutim, tek sad smo otkrili pravi razlog koji podseća na španske serije
Objavljeno:

Iako su se proširile glasine da je pevačica Aleksandra Prijović u vezi sa najmlađim Berininim sinom, Viktorom Živojinović, ipak nije sve onako kako izgleda. Možda napiše i kuvar: Ovako se Zorannah snalazi u kuhinji! (FOTO) Naime, pevačica je često posećivala Breninu vilu na Bežaniji, ali zbog nekag drugog. Breninog pastorka Filipa, koga Brena, iako nisu u krvnom srodstvu, takođe naziva svojim sinom.

Romansa je započela pre mesec dana nakon što se Filip vratio iz Amerike. Ona je u to vreme bila sveže rastavljena od kolege Ljubomira Perućice, a prve varnice između pevačice i Filipa sevnule su na žurci koju je organizovao Viktor. - Ona je Filipa upoznala preko Viktora, s kojim je godinama nerazdvojna i koji je stalno zvao "moja žena", čak i dok je bila u vezi s Ljubom. Međutim, njoj i Filipu je odgovaralo da javnost misli da je ona u vezi s Viktorom, a da on voli blogerku Zoranu Jovanović Zorannah da bi njihova ljubav ostala tajna. Kako je već prošlo skoro mesec dana, koliko uživaju u ljubavi, ona se poverila najboljim drugaricama, ali i pojedinim kolegama jer više nije mogla da krije. Uži krug njihovog zajedničkog društva potpuno je upućen u njihov odnos, a što je najbitnije, oboje su srećni i super se slažu - kaže izvor blizak paru.

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Brena je Aleksandru zavolela još dok se družila s Viktorom
Alo.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.