SRPSKA PEVAČICA PROŠLA KROZ PAKAO ZBOG OBOŽAVATELJA: Progonio je, pratio je! Jedva je uspela da se izvuče! (FOTO)
Goga Sekučić sa koleginicama Katarinom Grujić, Radom Manojlović, Jadrankom Barjaktarović i Sandrom Afrikom, Foto: Printscreen/Instagram/sekulicgoga

Jedva se izvukla

SRPSKA PEVAČICA PROŠLA KROZ PAKAO ZBOG OBOŽAVATELJA: Progonio je, pratio je! Jedva je uspela da se izvuče! (FOTO)

Čovek je negde nabavio njen broj i nije prestajao da joj piše

Objavljeno: 16:47h

Javne ličnosti se često susreću sa obožavaocima koji prevazilaze sve granice pristojnosti i ukusa pa često zadiru previše u privatnost svojih miljenika. Baš takav scenario, doživela je naša popularna pevačica Goga Sekulić od jednog fana koji joj nije dao mira.

- Čovek je negde nabavio njen broj i nije prestajao da joj piše. Iako mu Goga nije odgovarala na udvaranje, on nije prestajao. Neprestano joj je pisao da je gleda, da je prati, kako je lepa i da mu se sviđa. Goga nije znala kako da izađe na kraj sa tim uznemiravanjem, strahovala je i za sebe i za Uroša - kaže dobro obavešteni izvor za Pink.rs.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Sekulićeva je i ranije imala iskustva sa obožavaocima koji su previše toga dali sebi za pravo, ali ovakav slučaj još nije doživela. Opsednuti fan je pevačici prvo pisao na društvenim mrežama a onda je nabavio i njen broj.

- Nekoliko puta ga je zamolila da prestane sa porukama ali ništa nije urodilo plodom. Na kraju je odlučila da je najlakše da promeni broj i tako okonča ovu nepodnošljivu situaciju - dodaje naš izvor.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo Gogu Sekulić i pitali je da li je zaista imala problema sa opsednutim obožavaocem.

- Da, tačno je. Bilo je veoma neprijatno. Dobijala sam na desetine poruka u toku dana. Zaista je preterao. Ja inače ne volim da pišem poruke ni sa svojima jer sam u gužvi. Prvo sam pokušala na lep način da ga iskuliram a na kraju sam mu rekla da me ostavi na miru i promenila broj. U jednom trenutku sam čak razmišljala i da ga prijavim policiji jer je postalo nepodnošljivo. Na svu sreću, poruke su prestale kada sam promenila broj telefona. Ne znam ko je to ni ko mu je moj broj dao, ali nadam se da se više neće ponoviti - potvrdila je Goga.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Pevačica je naglasila da joj nije jasno kako neki ljudi mogu sebi da daju tako nešto za pravo, s obzirom na to da je svima dobro poznat njen stav po pitanju vernosti te da je u srećnoj vezi sa sportistom Urošem Domanovićem sa kojim se nedavno i verila.

BONUS VIDEO: Espreso Tviter - Nikolija Jovanović

(Espreso.co.rs / Izvor: Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.