LUKA LAZUKIĆ: Nije istina da sam pretukao Natašu na mrtvo ime pred detetom, niti sam je udarao u ranu od carskog reza!
Luka Lazukić tvrdi da je sve laž oko toga da je pretukao Natašu Bekvalac, Foto: Vladimir Sporčić

Demantij

LUKA LAZUKIĆ: Nije istina da sam pretukao Natašu na mrtvo ime pred detetom, niti sam je udarao u ranu od carskog reza!

Putem svojih pravnih zastupnika Lazukić je dostavio svoje pismeno saopštenje Espresu

Objavljeno: 15:57h

Luka Lazukić je u prethodnih desetak dana bio u središtu pažnje medija nakon što su u javnosti objavljene informacije o tome da je pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac.

Srpska javnost većč danima unazad bruji o bivšem košarkašu koji je bio u braku sa jednom od najpopularnijih srpskih pevačica i svakodnevno se objavljuju nove proverene i neproverene informacije i njihovom odnosu od kada su stupili u brak.

U međuvremenu našoj redakciji se putem svojih advokata obratio gospodin Lazukić koji tvrdi da su brojne informacija koje su plasirane u medijima laž i da su netačne te da mu je na taj način ukaljan uglede i čast, te da je prekršena pretpostavka nevinosti.

Luka Lazukić nam je prosledio svoj demantij
Luka Lazukić nam je prosledio svoj demantijfoto: Printscreen Youtube

- Objavljivanjem informacija u okviru spornih tekstova označen sam kao neko ko je prvo prevario, a potom na mrtvo pretukao svoju ženu na najbrutalniji način u toku noći udarajući je u ranu od carskog reza i u glavu pred našim zajedničkim detetom.

- Objavljene informacije nisu istinite. Nije istina da sam udario svoju ženu, a pogotovo ne pretukao na mrtvo pred našom ćerkom. Nije istina da sam prevario svoju suprugu Natašu.

- Objavljivanjem navedenih, spornih informacija i dovođenjem u vezu mene sa nasilničkim ponašanjem i prevarama, grubo se vređa moje pravo na čast i ugled i pretpostavku nevinosti.

- Posebno skrećem pažnju da ne postoji interes javnosti za objavljivanjem neistinitih i neproverenih informacija o meni koje nisu potkrepljene relevantnim dokazima i činjenicama - navodi se između ostalog u saopštenju kloje su nam dostavili advokati Luke Lazukića.

BONUS VIDEO: SRPSKA POLICIJA U AKCIJI! POGLEDAJTE FILMSKO HAPŠENJE U BEOGRADU: Oteli muškarca pa tražili otkup! Policija upala u vikendicu, EVO ŠTA SU PRONAŠLI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.