DEVEDESETIH SE POLA SRBIJE LOŽILO NA NJU: Posle MUNJA je nestala, ostavila Breninog pastorka, a sad izgleda još bolje! (FOTO) (VIDEO)
Maja Mandžuka u filmu "Munje", Foto: prentscreen/youtube/Predrag Jovanovic

nismo je viđali godinama

DEVEDESETIH SE POLA SRBIJE LOŽILO NA NJU: Posle MUNJA je nestala, ostavila Breninog pastorka, a sad izgleda još bolje! (FOTO) (VIDEO)

Ko se ne seća lepe Kate iz „Munja“, taj devedesete sigurno nije proveo u Srbiji

Objavljeno:

Simpatičnu glumicu jako retko viđamo u javnosti. Maja Mandžuka već godinama živi u Americi gde radi kao producent, a s vremena na vreme posećuje Beograd.

Od „Munja“ je prošlo skoro 17 godina, a lepa Maja koja je posle ovog filma imala još nekoliko uloga, rešila je da dalju karijeru gradi u Americi.

Veliku prašinu u javnosti dizala je i njena veza sa Filipom Živojinovićem, Breninim pastorkom i sadašnjim dečkom Aleksandre Prijović sa kojim je bila u ljubavi čak četiri godine.

Naša poznata voditeljka Irina Vukotić je par dana na svom Instagram profilu objavila sliku sa Majom i moramo priznati, nismo je iz prve prepoznali.

Maja i dalje zrači neodoljivim šarmom, ali budući da je od „Munja“ prošlo skoro 17 godina, u javnosti se retko pojavljuje, a nema je ni na društvenim mrežama, bilo je teško da poverujemo da je to ona.

Evidentno je da se od 2000-ih nije dosta promenila i da i dalje neguje prirodan, mladalački izgled.

A post shared by Irina (@irinavukotic) on

Bonus video

SELA ZA KLAVIR I ODUVALA: Kaja Ostojić objavila snimak i izdominirala! MOĆNO!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Žena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.