GLUMILA JE U SERIJI MOJ ROĐAK SA SELA, A ONDA NESTALA! Ovu glumicu godinama nismo videli, a sada se vratila zbog uloge u Nemanjićima! (FOTO)
Ana u "Nemanjićima" tumači ulogu Jefimije, Foto: Printscreen

lepa jefimija

GLUMILA JE U SERIJI MOJ ROĐAK SA SELA, A ONDA NESTALA! Ovu glumicu godinama nismo videli, a sada se vratila zbog uloge u Nemanjićima! (FOTO)

Domaća serija koja je u poslednje vreme izazvala najviše pažnje definitivno jesu "Nemanjići", u kojoj se pojavljuje više od 200 glumaca

Objavljeno:

Jedna od njih je i Ana Stefanović, koju smo nedavno prvi put videli u popularnoj seriji, i to u ulozi Jefimije.

Srpsku filmsku, televizijsku i pozorišnu glumicu Anu Stefanović publika je, između ostalog, već imala priliku da gleda u serijama kao što su "Moj rođak sa sela" i "Urgentni centar", a sada je premijerno gledamo u ulozi jedne istorijske ličnosti.

Četrdesettrogodišnja srpska glumica tumači lik ćerke Stefana Nemanje, dok je ulogu male Jefimije igrala Milica Majstorović.

Pored Ane, u glavnim ulogama poslednjih epizoda našli su se Vojin Ćetković, Dubravka Mijatović, Nebojša Glogovac, Nada Šagin, Dragan Mićanović, Vučić Perović, Isidora Minić, Bogoljub Mitić.

Ana inače već godinama živi u Beču, a sada zbog angažmana u "Nemanjićima" ponovo boravi u Srbiji, iako pre toga dugo nije snimala na našem području.

Osim Fakulteta dramskih umetnosti završila je i Baletsku školu "Lujo Davičo".

Bonus video

PREŽIVEO JE OGROMNU TRAGEDIJU: Devojka mu se udavila u Dunavu, ušao je u RIJALITI, a onda se srpskom reperu desio PREOKRET! Evo šta danas radi!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.