ŽELI DA BUDE KAO VIKTORIJIN ANĐEO: Prijovićka odabrala venčanicu za koju će morati DEBELO da plati (FOTO)
Prija i Filip venčaće se ovog leta, Foto: Printscreen Instagram

PUNO KOŠTA

ŽELI DA BUDE KAO VIKTORIJIN ANĐEO: Prijovićka odabrala venčanicu za koju će morati DEBELO da plati (FOTO)

Ona je zamislila da venčanica bude svedena, ali efektna

Objavljeno:

Folkerka već danima traga za savršenom belom haljinom, a iskeširaće pozamašnu svotu novca.

Pevačica Aleksandra Prijović angažovala je Anu Antić, ćerku čuvenog fudbalskog selektora Radomira Antića, koja oblači i savetuje velika svetska imena poput Adrijane Lime i glumice Sijene Miler, kako bi joj pomogla u odabiru haljine za venčanje.

Kako Prija ništa ne želi da prepusti slučaju, rešila je da nekoliko meseci unapred pripremi venčanicu, a kako Alo! saznaje, inspiraciju je pronašla u haljini koju je nosila Miranda Ker, manekenka i Viktorijin anđeo, i to čuvenog brenda Dior.

@anaantic ?‍♀️❤️ #style #dior #fashion #madrid #shoppingday

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

Ona je zamislila da venčanica bude svedena, ali efektna, a kako je i njena buduća svekrva Lepa Brena nosila haljinu prestižnog dizajnera Kristijana Diora na svom venčanju, Prija je rešila da nastavi tradiciju.

- Aleksandra je htela da venčanica bude savršena. Iako su mnogi očekivali da će ona odabrati neku haljinu koja će biti atraktivna i ne previše tradicionalna, ona se odlučila da ipak bude što svedenija, ali efektna. Njoj se mnogo dopala haljina koju je na svom venčanju nosila Miranda Ker, a reč je o venčanici čuvenog brenda Dior. Takvu haljinu je na svom venčanju nosila i čuvena holivudska diva, Grejs Keli, što je Aleksandri bila dodatna motivacija da i ona nađe takvu - kaže za Alo! izvor blizak budućoj gospođi Živojinović i otkriva kako je došlo do Prijine saradnje sa ćerkom Radomira Antića.

- S obzirom na to da Ana sarađuje sa velikim brojem svetskih zvezda, Aleksandra je želela da baš nju angažuje kako bi joj pomogla. Ana je žena od stila i upravo zbog toga je svetske zvezde obožavaju. Aleksandra je zamislila da njena haljina za venčanje bude raskošna i kao iz bajke, pa je Ani sugerisala kako bi volela da izgleda kada se bude udala za Filipa, a ostale detalje je prepustila njoj. Naravno, nije isključiva po pitanju dizajnera, međutim, ipak su joj se dopale najviše haljine koje radi modni brend Dior - otkriva izvor za Alo!.

so beautiful #mirandakerr #mirandakerrwedding #mirandakerrmarried

A post shared by brideandfriends (@bride_and_friends) on

Antićeva je pre nekoliko dana posetila butik tog poznatog brenda, zajedno sa Prijovićevom, gde su pazarile mini-haljinu iz limitirane kolekcije, koja je koštala oko 1.500 evra, dok su Diorove sandale, koje je uparila sa haljinom, koštale 800 evra.

Nasıl bir güzellik #weddingdress#bridal#prenses#gracekelly#

A post shared by Mvttnb (@mvttnb) on

Očigledno je da Prija ne štedi kada je reč o odabiru garderobe, a u slučaju da se odluči za venčanicu čuvenog brenda, moraće da iskešira od 20.000 do 100.000 evra.

Bonus video ŠTA RADE ANASTASIJA I VELJKO KAD IH CECA NE GLEDA: Dokaz da se sestre s braćom najluđe provode

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.